«Τα σπάει» ο Μήτρογλου!

Στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του ο Κώστας Μήτρογλου «βλέπει» ρεκόρ στον τελικό και τον «βλέπουν» πολλοί από την Ευρώπη. Στην πιο παραγωγική φάση της καριέρας του βρίσκεται αναμφίβολα ο Κώστας Μήτρογλου με τα 20 γκολ που έχει πετύχει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού σε Ευρώπη και Κύπελλο, δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα πίσω από τον Τζεμπούρ και με στόχο να τον… ξεπεράσει

στα συνολικά γκολ, αν σκοράρει δύο τέρματα στον τελικό.

Με τον Έλληνα φορ να είναι σαφέστατα το φαβορί για την αρχική ενδεκάδα στον αγώνα με τον Αστέρα, στον οποίο θα βρεθούν σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων για να τον παρακολουθήσουν ξανά. Και με την Φούλαμ πάντοτε να κοιτάει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του.

Ένας Μήτρογλου που έχει βάλει γκολ με κάθε τρόπο, με τα δύο πόδια και κεφαλιές διαφόρων ειδών! Από εκείνη στο Emirates από μακρινή απόσταση, μέχρι το «ψαράκι» στην Κομοτηνή. Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν αργά τη νύχτα από τη Θράκη, έχοντας πολύ καλή πτήση και αρκετά κέφια στο αεροπλάνο, με καλό κλίμα λόγω της νίκης. Σήμερα και αύριο έχουν ρεπό και από τη Μ. Τετάρτη ξεκινούν την προετοιμασία για τον τελικό, με ένα ακόμη ρεπό ανήμερα του Πάσχα.

Περιμένοντας και τον Μίτσελ ξανά στις προπονήσεις, μετά την περιπέτεια της υγείας του για την οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση απόψε. Ο Ολυμπιακός που πάει να πάρει φέτος το έκτο νταμπλ στην τελευταία δεκαετία.

Θετικά σχόλια για την προσπάθεια της ομάδας και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε τον αγώνα παρά τη σιγουριά της πρόκρισης θα μεταφέρει στον Μίτσελ ο Βίκτορ, ο οποίος έγινε ο… τέταρτος προπονητής του Ολυμπιακού που νίκησε φέτος τον Πανθρακικό μετά τους Ζαρντίμ, Νικοπολίδη και Μίτσελ!Ο Μανωλάς είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο μετά το ματς με τον Πανθρακικό, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό.

Για τον διεθνή στόπερ ακούγεται και πάλι ότι η Μονακό θα τον δει στον τελικό και ότι ετοιμάζει προσφορά στον Ολυμπιακό.

Πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα