Πάτρα: Kι άλλος πολιτικός παίρνει διαζύγιο!

Νέο διαζύγιο «βόμβα» αναμένεται να σκάσει πολύ σύντομα στην Πάτρα και σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη και πολλές συζητήσεις. Άλλωστε το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι από τα πιο αγαπημένα του κοσμικού βίου της πόλης και μάλιστα πάντοτε δείχνουν ευτυχισμένοι μαζί.

Ωστόσο, η παροιμία «όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος» επιβεβαιώνεται περίτρανα και σε αυτήν την περίπτωση. Αν και υπάρχει μια

μικρή διαφορά, ότι ο σύζυγος ακόμα δεν έχει ιδέα για το τι γίνεται πίσω από την πλάτη του.

Ο ίδιος είναι πολιτικός παράγοντας και μάλιστα από εκείνους που πρωταγωνιστούν στα κοινά και νέος σχετικά σε ηλικία. Η σύζυγός του, είναι καλλίγραμμη και πολύ εντυπωσιακή. Με πλατύ χαρακτηριστικό χαμόγελο και με αυτό έχει καταφέρει να κερδίσει τους πάντες και να γίνεται το επίκεντρο της συζήτησης. Όσο για τον άνδρα της, δεν είναι λίγοι όσοι έσπευδαν πάντα να του πουν πόσο τυχερός ήταν που την γνώρισε και την έχει παντρευτεί.

Όμως τα φαινόμενα, ως συνήθως, απατούν, καθώς η σύζυγος πριν μερικούς μήνες σύναψε παράνομη σχέση με παντρεμένο και από τότε δεν την ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο να βρεθεί έστω και λίγες ώρες με τον εραστή της!

Keywords
Τυχαία Θέματα