Το μεγαλύτερο δίλημμα που έχουν οι εργαζόμενες μητέρες

06:00 23/10/2014 - Πηγή: iPop

Οι εργαζόμενες μητέρες έχουν να συνδυάσουν την εργασία, την μητρότητα και φυσικά την προσωπική τους ζωή. Πριν από λίγο καιρό μπήκες και εσύ, λοιπόν, στο clyb και άρχισες να καταλαβαίνεις! Παντρεύτηκες, απέκτησες παιδί και τα ερωτηματικά ξεκίνησαν να βασανίζουν το μυαλό σου! Τι να κάνεις; Να συνεχίσεις τη δουλειά ή να μείνεις στο σπίτι; Να ψάξεις μήπως για άλλη δουλειά μερικής απασχόλησης για να είσαι περισσότερες ώρες στο σπίτι; Έχεις μπερδευτεί!

Πιστεύεις ότι το καλύτερο είναι η μαμά να βρίσκεται στο σπίτι! Δεν μπορείς να αποχωριστείς το αγγελούδι σου ούτε λεπτό αλλά αν δεν έχεις βοήθεια

από κάποιο δικό σου άτομο για βοήθεια τι να κάνεις; Όπως, λέει και ο λαός: Τα ξένα χέρια είναι μαχαίρια! Δύσκολα θα μπορούσες να εμπιστευτείς το παιδί σου σε μία επαγγελματία νταντά.

Από την άλλη, διανύουμε δύσκολους καιρούς. Ο ένας μισθός δεν είναι αρκετός για να συντηρήσει μια ολόκληρη οικογένεια με ένα μωρό. Έτσι, θα δουλέψεις! Μη νιώθεις τύψεις, όπως και εσύ οι περισσότερες μητέρες αποφασίζουν να πάρουν άλλον έναν ρόλο στην πλάτη τους και από σκέτο μητέρες γίνονται εργαζόμενες μητέρες και δεν το λέμε μόνο εμείς το επιβεβαιώνουν και οι επιστήμονες!

Σε έρευνα, λοιπόν, που φέρει την υπογραφή της Deborah Kahn και πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 200 μητέρων αποδείχθηκε για άλλη μία φορά ότι οι περισσότερες μητέρες αποφασίζουν να επιστρέψουν στη δουλειά ενώ μικρό ποσοστό, που μπορεί να το κάνει, σταματά να εργάζεται και μένει στο σπίτι να μεγαλώσει το παιδί.

The post Το μεγαλύτερο δίλημμα που έχουν οι εργαζόμενες μητέρες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα