Η επιστήμη εξηγεί γιατί προτιμάς την πίσω κίνηση στις γυναίκες!

23:45 22/10/2014 - Πηγή: iPop

Αν προτιμάς την πίσω κίνηση στις γυναίκες, αυτή η περίοδος είναι φτιαγμένη για σένα! Ένα όνομα…Nicki Minaj, ένα ρούχο… yoga pants μία άσκηση…. Squat! Τι άλλο θες; Μία επιστημονική εξήγηση του γιατί είσαι λάτρης της πίσω κίνησης!

Και όμως, το πάθος σου για τον γυναικείο πισινό δεν είναι κάτι καινούριο! Για την ακρίβεια ο David Buss, Ph.D., καθηγητής ψυχολογίας στο University of Texas του Austin, εξηγεί πως ο λόγος που σε ελκύει

ο πισινός μίας γυναίκας είναι ο ίδιος λόγος που οι άνδρες έλκονται από το στήθος, τους γοφούς και μια μικρή μέση: επειδή τα ​​εν λόγω χαρακτηριστικά αποτελούσαν δείκτες γονιμότητας στους αρχαίους προγόνους μας.

Ο άνδρας, λοιπόν, έχει εξελιχθεί ώστε να αναζητά την γυναίκα την οποία θα τεκνοποιήσει. Αν η γυναίκα έχει ένα πλούσιο γεμάτο λίπος πισινό, στέλνει στο πρωτόγονο μυαλό του άνδρα, σήμα ότι αυτή η γυναίκα είναι πιθανόν να είναι η κατάλληλη για να κυοφορήσει το παιδί του!

Δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος, καθώς υπάρχει και ο «βρώμικος» παράγοντας! «Είναι θέμα taboo» εξηγεί ο Eric M. Garrison, sex expert και συμπληρώνει: «Δεν μας επιτρέπεται να πάμε εκεί. Και όταν εμπλέκεται και το σεξ υπάρχει κάτι ζωώδες και βρώμικο».

To θέμα όμως, μπορεί να γίνει και γεωγραφικής σημασίας, καθώς έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Buenos Aires κατέληξε στο συμπέρασμα πως το 59% των Αργεντινών ανδρών προτιμούν την πίσω κίνηση των γυναικών από ότι το στήθος ενώ οι Άγγλοι δεν δίνουν τόση αξία στον πισινό σύμφωνα με έρευνα από το University College London.

The post Η επιστήμη εξηγεί γιατί προτιμάς την πίσω κίνηση στις γυναίκες! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα