Τροφές που θα κρατήσουν τη γρίπη μακριά!

18:32 22/10/2014 - Πηγή: iPop

Σου έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν για την γρίπη και σου έχουμε δώσει ανάλογες συμβουλές. Αυτή τη φορά, όμως, θα εστιάσουμε συγκεκριμένα σε τροφές που πρέπει να καταναλώσεις για να θωρακίσεις τον οργανισμό σου αλλά και συνήθειες που πρέπει να αποκτήσεις για να αποφύγεις την γρίπη και να μην πέσεις στο κρεβάτι.

Τι να κάνεις για να αποφύγεις την γρίπη;Βάλε στη ζωή σου τα προβιοτικά: Οι άνθρωποι που έχουν εντάξει στο καθημερινό τους διατροφολόγιο προβιοτικά δηλαδή τροφές, όπως είναι το γιαούρτι και το γάλα έχουν λιγότερες πιθανότητες να νοσήσουν καθώς ο οργανισμός
τους είναι πιο γερός.Ζεστό μπάνιο πριν τον ύπνο: Το ζεστό μπάνιο θα σε ανακουφίσει και θα χαλαρώσει το κορμί σου. Θα το ξεκουράσει και έτσι θα κοιμηθείς ευκολότερα ενώ θα αποβάλει και από πάνω σου πολλά μικρόβια.Κατανάλωσε προϊόντα με βιταμίνη D: Σύμφωνα έρευνες που έχουν γίνει οι άνθρωποι που καταναλώνουν τροφές με αυξημένη βιταμίνη D, όπως είναι ο σολομός, το συκώτι αλλά ακόμα και να μανιτάρια θωρακίζουν τον οργανισμό τους.Αγάπησε το σκόρδο: Το σκόρδο έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες που μπορούν να καταπολεμήσου συγκεκριμένα βακτήρια και ιούς, όπως είναι και αυτό της γρίπης. Ακόμα και να μην σου αρέσει το σκόρδο, βάλε το στα φαγητά σου για να θωρακίσεις τον οργανισμό σου και να αποφύγεις την γρίπη.

The post Τροφές που θα κρατήσουν τη γρίπη μακριά! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα