NBA: Μπαίνει χειρουργείο ο προπονητής των Τίμπεργουλβς! (video)

Ο προπονητής των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Κρις Φιντς, υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί του γόνατο κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης που είχε με τον παίκτη του Μάικ Κόνλεϊ στον αγώνα με τους Σανς σήμερα τα ξημερώματα (29/04) για τον πρώτο γύρο των playoffs του NBA.

Πολλές αναφορές τη Δευτέρα (29/04) σημείωσαν ότι ο Φιντς πιθανότατα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το προσεχές διάστημα και στη συνέχεια θα μπει σε μία περίοδο ανάρρωσης η οποία θα διαρκέσει από έξι μήνες έως ένα χρόνο.

Ο

Φιντς έφυγε υποβασταζόμενος από το γήπεδο στη νίκη της Μινεσότα με 122-116 στο Φοίνιξ, όταν ο γκαρντ των Τίμπεργουλβς, Μάικ Κόνλεϊ, έπεσε πάνω του, έπειτα από σπρώξιμο απ’ τον γκαρντ των Σανς, Ντέβιν Μπούκερ.

Ο βοηθός προπονητής Μίκα Νόρι ανέλαβε τη τεχνική καθοδήγηση της ομάδας της Μινεσότα, μετά τον τραυματισμό του Φιντς κι ενώ απέμεινε 1:41 για το τέλος του αγώνα. «Ο καθένας έχει τον ρόλο του, ο καθένας έχει την στήριξη του άλλου», είπε ο Νόρι μετά το ματς συμπληρώνοντας πως «…ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά πάντα υπάρχει ο επόμενος άνθρωπος για να αναλάβει, ακόμη και στο προπονητικό επιτελείο».

Η Μινεσότα «σκούπισε» τη σειρά με τους Σανς με 4-0 νίκες στον πρώτο γύρο της Δυτικής Περιφέρειας, κάτι που κατάφερε για πρώτη φορά απ’ τη σεζόν 2003/04.

Mike Conley collides with coach Chris Finch, who needed help getting off the court. pic.twitter.com/MSQyFHe1rr

— TSN (@TSN_Sports) April 29, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα