Τι μπορείς να φτιάξεις με μία παλιά πόρτα;

18:02 22/10/2014 - Πηγή: iPop

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε δεν πετάμε τίποτα. Τα πράγματα ακόμα και τα παλιά είναι πολύτιμα και πρέπει να τα αξιοποιούμε. Ακόμα και μία παλιά πόρτα μπορεί να μεταμορφωθεί και να διακοσμήσει το δωμάτιο σου. Μπορείς με τη δική μας βοήθεια να φτιάξεις προσκέφαλο κρεβατιού από παλιά πόρτα το οποίο θα δώσει άλλο στιλ στην κρεβατοκάμαρά σου.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις το προσκέφαλο κρεβατιού από παλιά πόρτα;Παλιά πόρταΣιλικόνηΑρκετά μέτρα σπάγκοΒίδεςΗλεκτρικό κατσαβίδιΠώς θα φτιάξεις το προσκέφαλο κρεβατιού από παλιά πόρτα;Το προσκέφαλο κρεβατιού από παλιά πόρτα είναι μία πολύ
απλή κατασκευή την οποία για να φτιάξεις πρέπει να ντύσεις την πόρτα σου. Βάλε, λοιπόν, σιλικόνη σε αρκετά σημεία της και ξεκίνα να την ντύνεις με το σπάγκο, όπως ακριβώς θα δεις στη φωτογραφία.Αφού ντύσεις όλη την πόρτα σου, άσε την να στεγνώσει για αρκετή ώρα και στη συνέχεια μετέφερε την στο δωμάτιό σου.Βίδωσέ την βάζοντας αρκετές βίδες για να συγκρατηθεί καλά από το υπόλοιπο κρεβάτι σου.Το νέο σου κρεβάτι και το καινούργιο σου προσκέφαλο από παλιά πόρτα είναι έτοιμο. Με γειά σου!Τip!

Αν θες να φτιάξεις νέο προσκέφαλο για το κρεβάτι σου και αυτή η ιδέα μας δε σου άρεσε μην ξεχνάς ότι σου έχουμε παρουσιάσει και άλλες πολλές στο παρελθόν!

Photos: popsugar.com

The post Τι μπορείς να φτιάξεις με μία παλιά πόρτα; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα