Μεγαλώνεις και φαίνεται από το λαιμό σου; Όχι πια

16:51 9/2/2016 - Πηγή: iPop

Μπορεί τα χρόνια που περνούν να μην φαίνονται στο σώμα σου ή στο πρόσωπο σου, αλλά με το λαιμό σου δε συμβαίνει το ίδιο. Το συγκεκριμένο σημείο, δεν κρύβει τα καλοκαιρία που πέρασαν ούτε τους χειμώνες που έχεις αφήσει πίσω. Δυστυχώς, ο λαιμός σου έχει χαλαρώσει με την πάροδο των ετών και θες να βρεις τρόπο να το αλλάξεις.

Θαύματα δε γίνονται αν δεν επέμβει το νυστέρι του πλαστικού, αλλά υπάρχουν μερικά τρικς, τα οποία υπόσχονται να κόψουν

χρόνια από το λαιμό σου.

Τι να κάνεις για να φαίνεται ο λαιμός σου νεότερος;Προσοχή στον ήλιο: Η επιδερμίδα στο λαιμό σου είναι ιδιαίτερα λεπτή και ευαίσθητη. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να μη βγαίνεις πολύ στον ήλιο ή να βάζεις απαραιτήτως αντηλιακό.
Μήπως να άλλαζες τη στάση του σώματος σου; Σταμάτα να καμπουριάζεις ή να σκύβεις το κεφάλι μπροστά. Η λύση είναι να κοιτάς ψηλά έτσι ώστε ο λαιμός σου να τεντώνει και η χαλάρωση ή οι ρυτίδες να μη φαίνονται. Πες αντίο στις κακές συνήθειες: Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια άσε τα στο παρελθόν. Για να έχεις πρέπει να προσέχεις. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να σταματήσεις το ποτό και φυσικά το κάπνισμα. Και οι δύο αυτές συνήθειες καταστρέφουν την ελαστικότητα του προσώπου σου και συγκεκριμένα του λαιμού σου.

The post Μεγαλώνεις και φαίνεται από το λαιμό σου; Όχι πια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα