Με σημαίες και με …γουρούνια πορεία διαμαρτυρίας στο Ρέθυμνο (photos-video)

15:20 9/2/2016 - Πηγή: iPop

Πορεία διαμαρτυρίας των αγροτών και κτηνοτρόφων στο Ρέθυμνο, με μπροστάρηδες… γουρούνια στα βασικά χρώματα των ελληνικών κομμάτων!

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στην Κρήτη, μόνο που αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν «ποιητική αδεία» και ακολουθώντας τη «μόδα» που επιτάσσει τη χρήση ζώων, έριξαν στον αγώνα ως ένδειξη διαμαρτυρίας μερικά γουρούνια.

Έπειτα από το γάιδαρο, που αλώνιζε πρόσφατα κοντά στη Βουλή και την κότα που

«προσγειώθηκε» στο Μαξίμου, στο πλευρό των διαμαρτυρόμενων αγροτών, στέκονται και γουρούνια!

Συγκεκριμένα, στο Ρέθυμνο, αγρότες και κτηνοτρόφοι, πραγματοποιώντας στο κέντρο της πόλης, πορεία διαμαρτυρίας είχαν μπροστά τους τρια γουρούνια, στις πλάτες των οποίων είχαν ζωγραφίσει τα χρώματα των κομμάτων, παρομοιάζοντάς τα με τους πολιτικούς της ελληνικής Κυβέρνησης.

Οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Ρεθύμνου, φώναζαν μάλιστα πως «βγήκαν στους δρόμους για να σας ζητήσουν ψήφους», αφήνοντας ιδιαίτερες αιχμές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρωτότυπη πορεία διαμαρτυρίας, προκάλεσε εντύπωση και κέρδισε τα χαμόγελα, όλων όσων παρακολούθησαν σε κεντρική λεωφόρο του Ρεθύμνου, αγρότες, κτηνοτρόφους και γουρούνια, να διαμαρτύρονται εναντίον των μέτρων που προωθεί η ελληνική Κυβέρνηση για τους αγρότες και το ασφαλιστικό.

photos:rethemnonews.gr

The post Με σημαίες και με …γουρούνια πορεία διαμαρτυρίας στο Ρέθυμνο (photos-video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα