Κύμα κακοκαιρίας πλήττει την Ευρώπη (photos)

16:19 9/2/2016 - Πηγή: iPop

Έντονο κύμα κακοκαιρίας πλήττει την βορειοδυτική Ευρώπη τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Ειδικά την Δευτέρα, πολλά προβλήματα δημιουργήθηκαν από τους έντονους ανέμους που χτύπησαν τη Γαλλία, τη Βρετανία αλλά και την Ουαλία.

Μάλιστα, σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις δημιουργήθηκαν προβλήματα ακόμα και στην ηλεκτροδότηση. Παράλληλα, κυκλοφοριακό χάος σημειώθηκε στη νότια Αγγλία και στη Γαλλία.

Στο Παρίσι εκδόθηκε ειδική

προειδοποίηση από την αστυνομία για τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Όπως τονίζει το υπουργείο Περιβάλλοντος, της Αγγλίας, οι κάτοικοι των περιοχών που πλήττονται από την κακοκαιρία οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς η βροχή ξεπερνά τα 40 χιλιοστά. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, οι άνεμοι πνέουν με ταχύτητα που φτάνει τα 112 χλμ./ώρα, κυρίως στο Ντέβον και το Λονδίνο.

Επίσης, έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν την Γερμανία και σύμφωνα με πληροφορίες οι διοργανωτές των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο Ντίσελντορφ και στο Μάιντς ζήτησαν να ακυρώσουν τις παρελάσεις για τη Δευτέρα των Ρόδων.

Και την Τρίτη, θυελλώδεις άνεμοι εκδηλώνονται στη Γαλλία και μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν τα 150 χιλιόμετρα την ώρα.

photo:thelocal.fr, theguardian.com

The post Κύμα κακοκαιρίας πλήττει την Ευρώπη (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα