«Τhe music school» με δάκρυα και κλίμα έντονης συγκίνησης!

TV GOSSIP«Τhe music school» με δάκρυα και κλίμα έντονης συγκίνησης! Δευτέρα, Νοέμβριος 24, 2014 - 17:29

Η Ζωή Λάσκαρη, η Ναταλία Γερμανού, ο Ορέστης Τρίκας, η Αθηνά Οικονομάκου και η Αμαρυλλίς αποτελούσαν την ειδική επιτροπή που έκρινε μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους, την Demy, τον Βαγγέλη Γερμανό και την Ευρυδίκη τον νικητή του μουσικού παιδικού talent show του Mega

«The music school». Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, με τα παιδάκια να μην μπορούν να αποχωριστούν τους δασκάλους τους κι εκείνους να κλαίνε με αναφιλητά, γνωρίζοντας ότι δίνουν τις τελευταίες αγκαλιές με τους μαθητές τους, γυρίστηκε ο τελικός του πιο τρυφερού σόου της μικρής οθόνης.


Τα έξι παιδάκια που πέρασαν από τους τέσσερις ημιτελικούς στην τελική φάση διαγωνίστηκαν μπροστά στους γονείς τους, στους συγγενείς τους, στους δασκάλους τους και στην ειδική επιτροπή και έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους, μαζί πάντα βέβαια με τους «συμμαθητές» τους που δεν επιλέχτηκαν για την ειδική ενότητα του διαγωνιστικού τμήματος. Στις 14 Δεκεμβρίου, από τις 21.00 το βράδυ έως τις 12.00 τα μεσάνυχτα, το Mega έχει ετοιμάσει ένα σπέσιαλ επεισόδιο, μεγαλύτερης διάρκειας από τα συνηθισμένα, το οποίο θα κάνει τους τηλεθεατές να ταξιδέψουν στα χρόνια της αθωότητας. Ο μεγάλος τελικός γυρίστηκε μέσα σε ένα άκρως γιορτινό κλίμα, στην Αθηναΐδα στον Βοτανικό, όπου πρωταγωνιστές ήταν τα δεκαέξι ταλαντούχα «αηδόνια» που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.


Η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν όλο κομπλιμέντα και φιλοφρονήσεις για τα αστέρια του show, ενώ στα παρασκήνια ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τα παιδάκια να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται μεταξύ τους, αφού πλέον τα κοινά μαθήματά τους και τα παιχνίδια τους θα αποτελέσουν ένα γλυκό παρελθόν. Λόγω της μεγάλης επιτυχίας της εκπομπής θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος του «Music school», από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με την ίδια παραγωγή. Οι... πόρτες του θα ανοίξουν τον Οκτώβριο, γι' αυτό όσα παιδάκια έχουν φωνή... αηδονιού, ας περάσουν με τους γονείς τους μια βόλτα από το Mega!

Keywords
Τυχαία Θέματα