Ο γύρος του κόσμου με 80 εραστές!

16:50 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ γύρος του κόσμου με 80 εραστές!Τρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 16:50

Σεξ με όποιον έβρισκε μπροστά της αποφάσισε να κάνει Βρετανίδα για να εκδικηθεί το αγόρι της το οποίο την εγκατέλειψε, ύστερα από έξι χρόνια σχέσης, και αρραβωνιάστηκε την καλύτερή της φίλη. Δεν περιορίστηκε μάλιστα στη χώρα της, αλλά έκανε τον γύρο του κόσμου έχοντας 80 ευκαιριακές σεξουαλικές επαφές. Και μετά κλείστηκε για λίγο σε μοναστήρι για να εξαγνιστεί.

Η 30χρονη Λάουρα Τζέιν Γουίλιαμς (φωτό κάτω) από το Ντέρμπι εξομολογήθηκε τις σεξουαλικές περιπέτειές της στο βιβλίο «Becoming», το οποίο δημοσίευσε η εφημερίδα

«SUN». «Ενας άντρας δεν ήταν ποτέ αρκετός. Συνάδελφοι, ξένοι και φίλοι ήταν όλοι πιθανοί εραστές» ομολογεί.

Με άντρες και γυναίκες

Ταξίδεψε στο Παρίσι, στο Ντιτρόιτ, στην Ιταλία και στο Μπαλί, όπου έκανε σεξ με μια ατελείωτη σειρά ντόπιων, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα. Μεταξύ άλλων, έκανε σεξ με 18χρονο στο Ντιτρόιτ, με Βρετανό dj 35 λεπτά αφότου τον είχε συναντήσει σε μπαρ στο Ντέρμπι, με συνάδελφό της και με 19χρονο που είχε και παιδί. Στο Παρίσι έκανε ερωτικά παιχνίδια με Γάλλο που γνώρισε σε πάρτι, ενώ στην Ιταλία είχε σειρά από ερωτικές επαφές με αποκορύφωμα ντόπιο συνάδελφό της, τον οποίο αποκαλεί «O μεγάλος».

Για να βρει συγχώρεση για τις πράξεις της, πήγε για τρεις μήνες σε μοναστήρι στο Λοάνο της Ιταλίας, όπου έδωσε όρκο αγαμίας. Δεν διευκρίνισε, όμως, για πόσο καιρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο γύρος του  κόσμου με  80 εραστές!,