Εποχή Κετσπάγια!

16:31 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΕποχή Κετσπάγια!Τρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 16:30

Ο Τιμούρ είναι επίσημα ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ: «Με σκληρή δουλειά όλα μπορούν να γίνουν»

Ρεπορτάζ
Γιώργος Σηφάκης

Εποχή Τιμούρ Κετσπάγια ξεκίνησε στην ΑΕΚ. Ο Γεωργιανός είναι κι επίσημα από χθες ο νέος προπονητής της «Ενωσης», αφού υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους». Ο έμπειρος 48χρονος τεχνικός θα βρεθεί στον πέμπτο σταθμό της καριέρας του μετά την Ανόρθωση, τον Ολυμπιακό,

την Εθνική Γεωργίας και τον ΑΠΟΕΛ, από τον οποίον έφυγε ως πρωταθλητής πριν από μερικές ημέρες.

Ο Κετσπάγια θα ξεκινήσει άμεσα δουλειά, αφού υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα και την προετοιμασία της ομάδας. Οπως και να 'χει, αναλαμβάνει μια πολύ μεγάλη πρόκληση για την προπονητική διαδρομή του. Το αν προπονείς την ΑΕΚ είναι σπουδαίο πράγμα. Στην επίσημη παρουσίασή του τον λόγο πήρε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Ο Τιμούρ είναι ένας άνθρωπος που έπαιξε στην ΑΕΚ σε μια εποχή που έπαιζε τότε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να χάνει. Γνωρίζει την ΑΕΚ πολύ καλά και αυτό είναι το σημαντικό αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι διαλέξαμε σωστά και πιστεύουμε ότι η ΑΕΚ θα είναι πάλι στη θέση που πρέπει και που ήταν παλιά. Καλώς ήρθες, Τιμούρ, και καλή επιτυχία».

Κατόπιν τον λόγο πήρε ο νέος προπονητής του «Δικεφάλου»: «Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου εμπιστεύτηκαν μια ιστορική ομάδα σαν την ΑΕΚ. Οι στόχοι είναι γνωστοί στην ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο. Ομως, όταν έχουμε όρεξη για δουλειά, όλα μπορούν να γίνουν. Εγώ έχω τους δικούς μου ανθρώπους, έναν γυμναστή (Μιχάλη Μιχαήλ) και έναν βοηθό (Σόσο Τσέντια), με τους οποίους συνεργάζομαι χρόνια.

Θα μιλήσουμε και με άλλους στην ομάδα να δούμε πώς θα συνεχίσουμε. Μετεγγραφικά θα θέλαμε να ενισχυθούμε σε όλες τις γραμμές. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτες για να κάνουν τη διαφορά. Να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε ήδη στο ρόστερ». Αμέσως μετά υπήρξε συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και ο νέος της τεχνικός συζήτησαν περίπου δύο ώρες για όλα τα θέματα της ομάδας. Εντονο ενδιαφέρον για τον Καρλάο του ΑΠΟΕΛ (κεντρικός αμυντικός) έχει η ΑΕΚ.

Προσφυγές για την «Αγια-Σοφιά»

Η ΑΕΚ έχει δικαιωθεί δύο φορές στο ΣτΕ για προσφυγές που αφορούσαν το έργο του νέου γηπέδου και μάλιστα ακόμα από τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ωστόσο, δύο κάτοικοι της περιοχής, με προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητούν να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική η απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος με την οποία πήραν το πράσινο φως οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου.

Keywords
Τυχαία Θέματα