Δεν υπογράφει το διαζύγιο!

16:00 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΔεν υπογράφει το διαζύγιο! Τρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 15:59

Εμπόδια (!) στον τρίτο γάμο της Μαράια Κάρεϊ από τον νυν σύζυγό της

Κάνει ήδη σχέδια για τον επικείμενο γάμο της με τον Τζέιμς Πάκερ. Στην πραγματικότητα, όμως, η Μαράια Κάρεϊ παραμένει τυπικά παντρεμένη με τον Νικ Κάνον, ο οποίος αρνείται να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου, καθιστώντας έτσι αδύνατο έναν δεύτερο γάμο για τη διάσημη τραγουδίστρια.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ.com, που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, ο 35χρονος παρουσιαστής «εξακολουθεί να αγαπάει τη Μαράια και δεν θέλει να την

αποχωριστεί επισήμως».

Ο Κάνον και η Κάρεϊ παντρεύτηκαν το 2008 στην κατοικία της στο νησί Γουίντερμιρ στις Μπαχάμες και απέκτησαν δύο παιδιά, τα δίδυμα Μορόκαν και Μονρό. Ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2014 και τα χαρτιά του διαζυγίου τους κατατέθηκαν τέσσερις μήνες μετά. Μέχρι σήμερα φημολογούνταν ότι η αιτία πίσω από την καθυστέρηση της έκδοσης του διαζυγίου ήταν θέματα οικονομικής φύσεως, όμως αυτά φέρεται ότι έχουν επιλυθεί. Ο βασικός λόγος που ο Κάνον συνεχίζει να αρνείται να υπογράψει τα χαρτιά είναι επειδή την αγαπάει ακόμα και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τη δει να παντρεύεται τον Τζέιμς Πάκερ.

Η Μαράια Κάρεϊ από την πλευρά της δεν αισθάνεται καθόλου κολακευμένη από όλα αυτά. Αντιθέτως, λέγεται ότι είναι απογοητευμένη από τη στάση του Κάνον, καθώς είναι έτοιμη εδώ και καιρό για το επόμενο βήμα.
Με τον δισεκατομμυριούχο Τζέιμς Πάκερ αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο και το ζευγάρι κάνει ήδη σχέδια για γάμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα