Πώς ο σκληρός μονομάχος «μεταμορφώθηκε» σε αρνάκι

16:04 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΠώς ο σκληρός μονομάχος «μεταμορφώθηκε» σε αρνάκιΤρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 16:03

Ο 52χρονος πρωταγωνιστής του φιλμ «Gladiator» Ράσελ Κρόου παραδέχτηκε σε συνέντευξη ότι η πατρότητα ήταν ο λόγος που παράτησε τους καβγάδες, ωρίμασε και έγινε ολοκληρωμένος άντρας

Η πατρότητα έκανε τον λύκο του Χόλιγουντ Ράσελ Κρόου αρνάκι. Οπως παραδέχεται και ο ίδιος σε συνέντευξή του, τα παιδιά του τον ωρίμασαν και τον έχουν κάνει πια ολοκληρωμένο άνδρα. «Εχω συμβιβαστεί με μια πιο ήσυχη ζωή ως υπεύθυνος πατέρας. Μεγάλωσα και είμαι

πια κανονικά οικογενειάρχης» λέει χαρακτηριστικά.

Παραδέχεται δε, αν και γενικόλογα, ότι υπήρξε μια περίοδος στη ζωή του που τα πράγματα ήταν πολύ έντονα. Τώρα, στα 52 του, κοιτάζοντας προς τα πίσω και κάνοντας αυτοκριτική, εξομολογείται ότι το λάθος του ήταν ότι επέτρεπε στην πίεση που πάει πακέτο με την επιτυχία του ηθοποιού να πάρει το πάνω χέρι και να τον καταβάλει.

«Οποιοσδήποτε γίνεται δέκτης αυτής της επίθεσης προσοχής θα πρέπει να τη χειριστεί με τον δικό του τρόπο, πράγμα που είναι δύσκολο και δεν υπάρχει τρόπος να προετοιμαστεί γι' αυτό. Αλλά αυτό το διάστημα έχω λίγη περισσότερη ισορροπία και το καταλαβαίνω περισσότερο» εξηγεί.

Εφτυνε και χτυπούσε

Ο Νεοζηλανδός ηθοποιός έγινε γνωστός με τρεις blockbuster ταινίες σε τρία χρόνια, τις «The Insider» το 1999, «Gladiator» το 2000 και «A beautiful mind» το 2001.

Oλοι υποκλίθηκαν στο ταλέντο του, αλλά η συμπεριφορά του ήταν αυτή που τελικά συζητιόταν περισσότερο. Πιανόταν σε καβγάδες σε μπαρ στα οποία σύχναζε, όπου έριχνε μπουνιές, έφτυνε και χτυπούσε με κουτουλιές, αλλά και σε τελετές, όπως στα βραβεία Baftas του 2002. Τότε έβαλε τους σωματοφύλακές του να μεταφέρουν τον σκηνοθέτη της βραδιάς Μάλκολμ Τζέρι και να τον πάνε σε μια αποθήκη όπου τον άρχισε στις σπρωξιές και τον έβριζε αισχρά επειδή είχε τολμήσει να κόψει από το σόου την απαγγελία ποιήματος που θα έκανε ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα