Το «μυστικό» της Μινόγκ!

15:56 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤο «μυστικό» της Μινόγκ!Τρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 15:55

Η Κάιλι δεν γιόρτασε μόνο τα γενέθλιά της στη Σίφνο το περασμένο Πάσχα, αλλά αντάλλαξε και όρκους αιώνιας πίστης με τον Τζόσουα Σας

Οχι μόνο γιόρτασε τα 48α γενέθλιά της στη Σίφνο το περασμένο Πάσχα, αλλά παντρεύτηκε και τον κατά 19 χρόνια νεότερο σύντροφό της!

ΑΠO ΤΗΝ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες -διεθνείς- πηγές, η Κάιλι Μινόγκ και ο Τζόσουα

Σας μετέτρεψαν τις διακοπές τους στο ελληνικό νησί σε... γαμήλιο event, το οποίο όμως γνωστοποιήθηκε σε λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους, που «πέταξαν» από Αυστραλία, ΗΠΑ και Αγγλία για να τους δουν να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.

Η ποπ σταρ και ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά εποχής «Galavant», είχαν «συλληφθεί» από φαν της τραγουδίστριας στη Σίφνο το περασμένο Πάσχα και μάλιστα εκείνη δεν αρνήθηκε να ποζάρει μαζί τους σε φωτογραφίες που διοχετεύτηκαν τελικά στα social media.

Οι καλεσμένοι

Ομως, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της, η επίσκεψη του ζευγαριού στο αιγαιοπελαγίτικο νησί δεν έγινε απλά για να σβήσει η Αυστραλέζα σταρ τα 48 κεράκια της τούρτας της. «Ηταν το καλύτερα κρατημένο μυστικό του κόσμου» λέει πηγή από το περιβάλλον της Κάιλι και συνεχίζει: «Η τραγουδίστρια έκλεισε για στους καλεσμένους της α΄ θέση στο αεροπλάνο για αυτό που υποτίθεται ότι θα ήταν το πάρτι γενεθλίων της. Ωστόσο, το ζευγάρι έβαλε πολλούς... γρίφους στα social media, με την Κάιλι να ποστάρει «ήταν μαγικό».

Ο Τζόσουα εκείνες τις μέρες είχε αναρτήσει το ποίημα «Σαντορίνη» του Γιώργου Σεφέρη. Οι φίλοι του, αναγνωρίζοντας στους στίχους το νησί που επιλέγουν πολλοί για τον μήνα του μέλιτος, άρχισαν τα σχόλια: «Ευχόμαστε σε σένα και στην Κάιλι τα καλύτερα, γιατί το αξίζετε».
Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του τον περασμένο Φεβρουάριο και πολλοί εκτιμούσαν ότι το... στεφάνι δεν θα αργούσε να έρθει.

Keywords
Τυχαία Θέματα