Νεκρή (και θαμμένη) η Μις Ονδούρα

ΚΟΣΜΟΣΝεκρή (και θαμμένη) η Μις ΟνδούραΠέμπτη, Νοέμβριος 20, 2014 - 17:01

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της Μις Ονδούρα Μαρία Χοσέ Αλβαράδο και της αδελφής της Σοφία Τρινιδάδ. Οι σοροί τους εντοπίστηκαν θαμμένες στις όχθες ποταμού, κοντά στο spa από όπου είχαν εξαφανιστεί την περασμένη Πέμπτη, λίγο προτού η Αλβαράδο ταξιδέψει στο Λονδίνο για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Κόσμος». Οι δύο αδελφές έπεσαν θύματα της

αρρωστημένης ζήλιας του αρραβωνιαστικού της Σοφία Τρινιδάδ, Πλουτάρκο Αντόνιο Ρουίζ, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε και τις δύο, όταν είδε τη μνηστή του να χορεύει με άλλον άντρα.


Οπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Ραμόν Σαμιγιόν, ο Πλουτάρκο Αντόνιο Ρουίζ ομολόγησε το διπλό έγκλημα και οδήγησε τις Αρχές στα πτώματα των δύο γυναικών. Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και ο συνεργός του Αρις Μαλντονάντο, ενώ έχουν εντοπιστεί τόσο το όπλο του εγκλήματος όσο και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των σορών στις όχθες του ποταμού Αγουαγουάλ, στην πόλη Αράντα. Στην κατάθεσή του ο Μαλντονάντο υποστήριξε ότι ο Ρουίζ σκότωσε τη σύντροφό του έπειτα από έντονο καβγά μαζί της και εν συνεχεία τη 19χρονη Μις Ονδούρα, καθώς εκείνη προσπαθούσε να ξεφύγει.
Το συμβάν φέρεται ότι έγινε ύστερα από πάρτι γενεθλίων στο οποίο ήταν όλοι προσκεκλημένοι. Η τελευταία φορά που εθεάθησαν ζωντανές οι δύο αδελφές ήταν κατά την αποχώρησή τους από αυτό, με ένα χρυσαφί όχημα.


Οι Αρχές αντιμετώπισαν αρχικά την εξαφάνισή τους ως απαγωγή και η μητέρα τους είχε απευθύνει έκκληση στους απαγωγείς να τις απελευθερώσουν, ενώ είχε διοργανωθεί ακόμη και διαδήλωση της νεολαίας της περιοχής για τον ίδιο σκοπό.
Οι διαδικασίες του διαγωνισμού ομορφιάς «Μις Κόσμος» ξεκινούν σήμερα στο Λονδίνο και θα κορυφωθούν στις 14 Δεκεμβρίου με τον μεγάλο τελικό, όπου θα αναδειχτεί η νικήτρια. Η Μαρία Χοσέ Αλβαράδο στο βιογραφικό της που φιλοξενείται στο site της διοργάνωσης αποκάλυπτε ότι θα ήθελε να γίνει διπλωμάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα