«Backstage» με στέμμα & κορδέλα

SHOWBIZΗ 22χρονη Καρβάλιο, νικήτρια του «Μις Οπίσθια 2014» με 106 εκ. περιφέρεια γλουτών«Backstage» με στέμμα & κορδέλαΠέμπτη, Νοέμβριος 20, 2014 - 16:30

Και η νικήτρια του διαγωνισμού «Μις Οπίσθια 2014 » στη Βραζιλία είναι η 22χρονη Ιντιανάρα Καρβάλιο. Συγκρατήστε την... υπερθετική κατάληξη του ονόματός της. Είναι ανάλογη των διαστάσεων των γλουτών της, οι οποίοι αναδείχθηκαν οι εντυπωσιακότεροι στη χώρα που αποθεώνει τη στρογγυλή θεά και τις γυναικείες καμπύλες. Η Ιντιανάρα Καρβάλιο είχε να ανταγωνιστεί 27 συνυποψήφιες και το ρεκόρ της περσινής νικήτριας του διαγωνισμού «Μις Οπίσθια», της Ντάι

Ματσέντο, η οποία διέθετε γλουτούς με περιφέρεια 106,68 εκατοστών!
Τα καλλιστεία οπισθίων έχουν γίνει θεσμός εδώ και χρόνια στη Βραζιλία και διεξάγονται με σαφείς κανονισμούς και συγκεκριμένες διαδικασίες επιλογής. Οι υποψήφιες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και οι γλουτοί τους να είναι αποτέλεσμα της φύσης και της γυμναστικής, και όχι προσθετικών εμφυτευμάτων που τόσο δεξιοτεχνικά ξέρει να τοποθετεί το νυστέρι των διάσημων Βραζιλιάνων πλαστικών χειρουργών.
Η επιλογή γίνεται διαδικτυακά και η Μις Οπίσθια εκλέγεται αποκλειστικά από την ψήφο του κοινού, που ψηφίζει επί μήνες, από τον Αύγουστο συγκεκριμένα, οπότε ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες. Μεταξύ των 27 φετινών υποψηφίων, μία για κάθε επαρχία της Βραζιλίας, ήταν οι δίδυμες Γκρατσιέλα και Ραφαέλα Φορνατσιέρι, η τρανσέξουαλ Αμάντα Περέιρα και η 39χρονη Πατρίσια Ολιβέιρα, η μεγαλύτερη σε ηλικία υποψήφια που πήρε μέρος ποτέ στον διαγωνισμό. Καμία τελικά δεν κατάφερε να φτάσει στην τελική οκτάδα.
Οπως κάθε διαγωνισμός ομορφιάς που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και τα καλλιστεία «Μις Οπίσθια 2014» σημαδεύτηκαν από σκάνδαλα .Το φαβορί, η σούπερ σέξι και υπερπροικισμένη Λίβια Σάντος, αποκλείστηκε λίγες μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό, καθώς κατηγορήθηκε ότι επιχείρησε να χακάρει την online ψηφοφορία. Η Σάντος αρνήθηκε την ενοχή της, παραδέχθηκε μόνο πως ο σύζυγός της είχε... προσλάβει άτομα για να την ψηφίζουν καθημερινά και να την αναδείξουν νικήτρια! Απειλεί μάλιστα να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να επαναληφθεί ο διαγωνισμός.
«Το αποτέλεσμα απαιτεί σκληρή δουλειά και απόλυτη αφοσίωση. Δεν έβγαινα, δεν έπινα, δεν έτρωγα γλυκά, πήγαινα στο γυμναστήριο και τα Σαββατοκύριακα» ήταν πάντως οι πρώτες δηλώσεις της φετινής «βασίλισσας των οπισθίων», η οποία επέλεξε να αγνοήσει τις απειλές της αθέμιτης ανταγωνίστριας. Η νίκη της συνοδεύτηκε από χρηματικό έπαθλο 16.500 ευρώ και αυτομάτως η Ιντιανάρα από εντελώς άγνωστο μοντέλο χρίστηκε η νέα σελέμπριτι της βραζιλιάνικης σοουμπίζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα