Δευτέρα 01 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 01 Δεκεμβρίου 2014Δευτέρα, Δεκέμβριος 1, 2014 - 12:03

ΚΡΙΟΣ: Καλλιεργήστε το κλίμα της καλής επικοινωνίας και το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Πάρτε αποφάσεις για κληρονομικά θέματα διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Ξεκουραστείτε και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας για να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν κάποια οικογενειακή υπόθεση σας κάνει να αναβάλετε ένα σημαντικό ραντεβού, μην απογοητευτείτε. Επιλύστε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια συζητώντας εφ' όλης της ύλης. Επιβάλετε να δείξετε ψυχραιμία για να μη φανεί η νευρικότητά

σας για οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε με ηρεμία τα απωθημένα σας και θα βρείτε τη χρυσή τομή. Μιλήστε χωρίς υπεκφυγές, γιατί η ειλικρίνεια είναι σημαντική και σημάδι ωριμότητας. Μη σκορπίζεστε σε πολλές μεριές, γιατί έχετε κάθε λόγο να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, αφού νιώθετε ασφαλείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσεγγίστε τον σύντροφό σας με περισσότερο συναισθηματισμό και λιγότερη ψυχρότητα. Ετσι θα μπορέσετε να φτάσετε στη λύση τωνόποιων προβλημάτωνσας ταλαιπωρούν και όχι να μένετε θεατές των εξελίξεων σε κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για εσάς.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε μια περίεργη και μπερδεμένη συναισθηματική υπόθεσή σας να σας βάλει στο μυαλό αρνητικές σκέψεις. Θέστε τους όρους σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς όμως να νιώθετε άσχημα επειδή θα χρειαστεί να επιβληθείτε λίγο περισσότερο σε ορισμένους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασφαλώς σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και σας αφορά μέχριςενός σημείο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξαρτιέστε από αυτήν. Μιλήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε προκειμένου να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες.

ΖΥΓΟΣ: Εάν αναζητάτε ουσιαστική επικοινωνία, πρέπει να αποφύγετε την επίκριση ή τη σιωπή. Αν αισθάνεστε παραμελημένοι, κάντε αισθητή την παρουσία σας. Δεν υπάρχει λόγος να δώσετε κι άλλη ευκαιρία σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί πολλές φορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα σας δοθούν πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μοιραστείτε με το ταίρι σας νέες εμπειρίες, οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά. Μείνετε μακριά από αλόγιστες σπατάλες, ώστε να μην επιβαρυνθείτε αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα που έχετε αφήσει εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα. Πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας για να βρείτε κατανόηση. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τις ουσιαστικές ανάγκες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να ελέγξετε τις πράξεις σας αν βρεθείτε μπροστά σε κακόβουλα κουτσομπολιά. Βγάλτε από το μυαλό σας αρνητικές σκέψεις και μην αφήσετε αισθηματικές ανασφάλειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Μην αφήσετε τίποτα σε εκκρεμότητα, γιατί θα το βρείτε μπροστά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ορισμένες από τις επιλογές σας θα σας δικαιώσουν απέναντι στους συνεργάτες σας. Πρέπει ναδιαλέξετε αν σας ταιριάζει καλύτερα η εργασιοθεραπεία από την εργασιομανία. Από το να αφήνετε τα πάντα στην τύχη προτιμήστε να οργανωθείτε. Χαλιναγωγήστε τον εγωισμό σας, για να μη σας βγει σε κακό.

ΙΧΘΥΕΣ: Ζυγίστε τις ενέργειές σας για να μην εκτεθείτε στην κριτική αυτών που σας ανταγωνίζονται. Μην προσκολλάτε σε οικογενειακά πρόσωπα και περιμένετε να λύσουν όλα τα προβλήματά σας. Τολμήστε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, εφόσον πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα