Η «μάχη» Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την κορυφή της Super League και ο Παναθηναϊκός που περιμένει…

O Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Τετάρτη (3/12) στο Φάληρο. Οι πρωταθλητές Ελλάδος φιλοδώρησαν την Κέρκυρα με τέσσερα γκολ, ο ΠΑΟΚ ευτυχώς βγήκε αλώβητος από την μάχη με τον Πανθρακικό και ο Παναθηναϊκός,

απλά περιμένει τον «χαμένο»...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

O Ολυμπιακός το μεσημέρι της Κυριακής (30/11) στο νησί των «Φαιάκων» κατάφερε, όχι απλά να κερδίσει την Κέρκυρα, αλλά να πραγματοποιήσει μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση μετά και από τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε στο «Βιθέντε Καλντερόν» με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Μίτσελ, παρότι έκανε αλλαγές, κέρδισε έναν παίκτη σε μια θέση που «πονάει», αυτή του κεντρικού επιθετικού. Ο Παραγουανός, Μπενίτες, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και έβαλε ασσίστ πάρε – βάλε στον Φουστέρ για να ανοίξει ο Ισπανός το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ντομίνγκεζ ανέλαβε δράση έκανε ό, τι ήθελε και κυρίως από τα δικά του πόδια το 0-1 εκτοξεύθηκε σε 0-4.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους καθώς υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με νίκη τον... εκθρονίζουν από την πρώτη θεση της βαθμολογίας και τους αφήνει δεύτερους.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, κατάφερε να βγει ζωντανός από τον αποφασιστικό Πανθρακικό, όπου τα χρειάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορεί οι γηπεδούχοι να έφτασαν πρώτοι στο γκολ, όμως οι Θρακιώτες σκόραραν στα μέσα το πρώτου μέρους, στις αρχές του δεύτερου και έβαλαν δύσκολα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πάντως μέσα σε τρία λεπτά το γύρισε, προς τιμήν του, το ματσάκι.

Οι «ασπρόμαυροι» περισσότερο σκέφτονταν πως θα καταφέρουν να μην χάσουν στο Φάληρο και να διατηρήσουν την πρώτη θέση, παρά το πως θα κερδίσουν τον Παναθρακικό. Οι πρωτοπόροι της Super League, στο πρώτο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα έμεινε μετεξεταστέος καθώς αν χάσει την πρώτη θέση θα είναι λόγω αυτού. Ο ΠΑΟΚ είχε διαφορά +5 από τον Ολυμπιακό, όμως η ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν... δώρο Χριστουγέννων στους «ερυθρόλευκους» για να κάνουν την ανατροπή στη βαθμολογία και να πατήσουν τέρμα το γκάζι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βέβαια, την «μάχη» του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ θα την... κρυφοκοιτάζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κόντρα στην Βέροια έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο ηγέτης του, Μάρκους Μπεργκ, φαίνεται να έχει ξεχάσει τον τραυματισμό του και να έχει επιστρέψει για τα καλά. Άλλωστε, έλλειπε από τους «πράσινου» αυτό το θράσος του Μπεργκ να κυνηγάει τις φάσεις, να τολμάει, να δοκιμάζει και είναι ένα παιχνίδι που το παίρνει απολύτως μόνος του. Κερδίζει το πέναλτι και την αποβολή του αμυντικού της Βέροιας για το 1-0 του Πράνιτς και συν τοις άλλοις σκοράρει το δεύτερο γκολ, παίρνοντας την μπουκιά από το στόμα του Κλωναρίδη που έκανε όλο τον κόπο να περάσει τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα.

The post Η «μάχη» Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την κορυφή της Super League και ο Παναθηναϊκός που περιμένει… appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα