Πιο «φρέσκια» και η Ανιστον!

ΚΟΣΜΟΣΠιο «φρέσκια» και η Ανιστον! Σάββατο, Νοέμβριος 29, 2014 - 16:30

Πάντοτε δήλωνε ότι αντιπαθεί το μπότοξ, ωστόσο με βάση τις τελευταίες εμφανίσεις της, όπως -για παράδειγμα- εκείνη στην πρεμιέρα της ταινίας «Horrible Bosses 2», φαίνεται πως άλλαξε γνώμη. Το ίδιο συμπέρασμα έβγαλαν και οι τηλεθεατές στη διάρκεια εμφάνισής της στο «The Graham Norton Show», καθώς η 45χρονη πρωταγωνίστρια έδειχνε πολύ πιο φρέσκια, ενώ το πρόσωπό της δεν είχε ίχνος γραμμής ή ρυτίδας.

«Πιστεύω ότι τα λάθη που έχουν κάνει οι γυναίκες

γύρω μου προσπαθώντας να μείνουν αγέραστες είναι αυτά από τα οποία μαθαίνω, διότι δεν κάνω ενέσεις με διάφορα στο πρόσωπό μου» είχε δηλώσει στο παρελθόν, προσθέτοντας μάλιστα ότι ο αρραβωνιαστικός της, ο 43χρονος Τζάστιν Θερού δεν θα ήταν καθόλου χαρούμενος αν υποβαλλόταν σε οποιαδήποτε επέμβαση που θα αλλοίωνε την όψη της. Τα λεγόμενα της σταρ ωστόσο δεν φαίνεται να συμβαδίζουν με τις πράξεις της, όπως εκτιμά τουλάχιστον ο δρ Ααμερ Χαν της λονδρέζικης Harley Street Skin Clinic.
«Φαίνεται ότι η Τζένιφερ έχει κάνει μπότοξ, καθώς το μέτωπό της είναι πολύ πιο λείο στις πρόσφατες φωτογραφίες. Ενδεχομένως έχει υποβληθεί σε θεραπείες και με λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα προκειμένου να ανανεωθεί η πάνω στοιβάδα του δέρματος, αν και αυτό δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα, μια και τη βλέπουμε μακιγιαρισμένη» δήλωσε ο ειδικός στο περιοδικό «Now». Επίσης, έχει κυκλοφορήσει παλαιότερα η πληροφορία ότι η Ανιστον έχει κάνει το λεγόμενο «spaghetti lift», κατά το οποίο γίνεται λιποαναρρόφηση στο σημείο όπου συναντάται το πλάι του στήθους με τη μασχάλη, ώστε να είναι άψογη η εικόνα της όταν φοράει εξώπλατα ρούχα, που συνήθως δημιουργούν δίπλες στο σημείο εκείνο.
Τέλος, ο δρ Χαν διαπιστώνει και μια ελαφριά διαφοροποίηση στο πιγούνι της, του οποίου το περίγραμμα δεν είναι τόσο έντονο όσο συνήθιζε να είναι. Εικάζει ότι εκεί μπορεί να τοποθετήθηκε εμφύτευμα με το λίπος που αφαιρέθηκε από τη μασχάλη της. Παρελθόν, τέλος, φαίνεται ότι αποτελεί η πτύχωση που έκανε κάτω από τα ζυγωματικά της όταν χαμογελούσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα