Τα ζώδια της Πέμπτης 25 Ιουλίου

13:08 9/8/2013 - Πηγή: TNSite

Κριός

Εσείς που είσαστε μόνοι, θα κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες και στο χέρι σας είναι να ξεκινήσετε κάτι πιο σταθερό και πιο ουσιαστικό. Θα γίνετε πιο τρυφεροί και πιο στοργικοί με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι ελεύθεροι θα ζήσετε έντονες συγκινήσεις καθώς μια ξεχασμένη ερωτική ιστορία μπορεί να σας «χτυπήσει» πάλι την πόρτα. Πάντως μην βιαστείτε να πάρετε γρήγορα αποφάσεις, γιατί θα υπάρξουν και καλύτερες ευκαιρίες στην πορεία. Συνεχίστε την προσπάθεια, μην απογοητεύεστε και θα δείτε αρκετούς από τους στόχους σας να πραγματοποιούνται.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες

που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με δουλειές και συνεργασίες που ήδη υπάρχουν από το παρελθόν, παρά να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο. Θα εισπράξετε επιτυχία και αναγνώριση σε αρκετούς τομείς της ζωής και το ηθικό σας θα είναι ανεβασμένο και θα ξεκινήσετε να βάζετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον σας. Να είστε προσεκτικοί με τις επενδύσεις σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος πάνω στη βιασύνη σας να κάνετε λάθη, που δεν διορθώνονται μετά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα νιώσετε την ανάγκη να ερωτευτείτε ξανά. Στον αισθηματικό τομέα ευνοημένοι είναι όσοι βρίσκονται σε μια σοβαρή – σταθερή σχέση.

Δίδυμοι

Ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες στην επαγγελματική σας ζωή θα έχετε αυτήν την περίοδο. Θα διώξετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες που είχατε και θα πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, δύσκολα θα αποφύγετε πισωγυρίσματα σε παλιές σχέσεις.... Παράλληλα μπορείτε τώρα να διορθώσετε και τις σχέσεις σας με συναδέλφους ή συνεργάτες που το προηγούμενο διάστημα είχαν διαταραχθεί. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα.

Καρκίνος

Η εβδομάδα αυτή προσφέρετε για να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν. Θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση της καριέρα σας. Οι επιπόλαιες σχέσεις δεν ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Παράλληλα θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Τα άστρα προβλέπουν για τα προσωπικά σας, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο για να κάνετε μαζί πολλά και διαφορετικά πράγματα που θα ανανεώσουν τον δεσμό σας.

Λέων

Αφήστε να περάσει η μπόρα και κερδίστε χρόνο για να σκεφτείτε με ήρεμο μυαλό τις επόμενες σας κινήσεις. Επιστρατεύστε τον ειλικρινή διάλογο, την έκφραση συναισθημάτων αποφύγετε την γκρίνια και τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Θα πρέπει να μάθετε να ελίσσεστε και να ξεπερνάτε με επιτυχία τις δυσκολίες που συναντάτε. Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας, στο εργασιακό σας περιβάλλον ,για να αποφύγετε τις πισώπλατες ενέργειες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα.

Παρθένος

Η δημιουργικότητά σας θα βρίσκεται στο ζενίθ και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές διασκεδάζοντας με την οικογένεια ή και τους φίλους. Εξετάστε εξονυχιστικά τις όποιες προτάσεις ή ευκαιρίες παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα. Μετά από μια περίοδο έντονης στασιμότητας ή και ανατροπών στον επαγγελματικό τομέα ήρθε η στιγμή να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας. Οι σχέσεις που πατούν σε γερές βάσεις δεν θα έχουν πρόβλημα. Στα οικονομικά σας, θα κάνετε κάποιους συνδυασμούς και θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίστε τις σπατάλες.

Ζυγός

Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αποφύγετε κάθε κτητική και εγωιστική διάθεση απέναντί του. Έχετε θέσει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για να τους πετύχετε. Ξαφνικές αλλαγές αρκετά θεαματικές δεν αποκλείεται να προκύψουν και να φέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, οι οποίες θα αποδειχθούν ιδιαιτέρα καλές. Προσέξτε όμως σε ποιους θα τα πείτε γιατί μερικοί από αυτούς θα κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια στα λόγια τους. Τα άστρα προβλέπουν για τους ελεύθερους του ζωδίου, ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο.

Σκορπιός

Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα αυτό το διάστημα και προπαντός μην κάνετε νέες επενδύσεις. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα συναντήσετε και συγχρόνως να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι αδέσμευτοι διαχωρίστε την φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσετε άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα σήμερα. Πολλές επαφές και συζητήσεις με κόσμο που θα καταλήξουν στη σύναψη νέων επιτυχημένων συνεργασιών.

Τοξότης

Διανύετε μια καλή περίοδο όπου μπορείτε να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια. Η ενεργητικότητα σας θα είναι αυξημένη, αφού ο Άρης θα είναι στο ζώδιο σας, γι΄ αυτό φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Οι δεσμευμένοι αρκεστείτε στην σχέση σας για να περάσετε καλά και να μην μπείτε στον πειρασμό για παράνομες σχέσεις που μπορεί να σας απογοητεύσουν τελικά. Όσοι από εσάς έχετε μια μακροχρόνια σχέση και έχει αντέξει τις δοκιμασίες των δυο τελευταίων ετών θα έχετε υποστήριξη από το ταίρι σας και αυξημένη συντροφικότητα. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στις συνεργασίες σας.

Αιγόκερως

Αν ψάχνετε για καινούργια δουλειά, θα δυσκολευτείτε να βρείτε κάτι που να ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις αυτή την περίοδο. Η απόκτηση ενός απογόνου είναι πολύ πιθανή για όσους νιώθουν σίγουροι μέσα σε μια σχέση. Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας στο εργασιακό σας περιβάλλον, για να αποφύγετε τις πισώπλατες ενέργειες. Ορισμένα νομικά σας θέματα θα σας αγχώσουν μέχρι να τα διευθετήσετε. Στα οικονομικά σας, θα προβληματιστείτε γύρω από μια συνεργασία που έχετε συνάψει τον τελευταίο καιρό.

Υδροχόος

Στον οικονομικό σας τομέα θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες, γιατί τα χρέη σας θα διογκωθούν. Στον οικονομικό τομέα θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να αρχίσετε να ξοδεύετε τα χρήματα σας, γιατί θα προκύψουν έξοδα που θα αφορούν την κατοικία σας. Τα ωράριά σας θα είναι εξαντλητικά και το στρες μόνιμος σύντροφός σας. Το ενδιαφέρον σας παράλληλα θα στραφεί στο κοντινό σας περιβάλλον και θα συσφίξετε περισσότερο τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Φανείτε διαλλακτικοί προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ιχθείς

Μετά από μια μεγάλη περίοδο στασιμότητας και καθυστερήσεων, αρκετά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να σας απασχολεί έντονα αυτή την εβδομάδα. Στον οικονομικό σας τομέα, φρόντιστε να μη σας πιάσει η αγοραστική σας μανία και βγείτε εκτός προυπολογισμού. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στον οικονομικό τομέα, καθώς και στα κέρδη που προκύπτουν από τις συνεργασίες σας.

Πηγή: zodia123.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα