Τα ζώδια της Τρίτης 6 Αυγούστου

13:08 9/8/2013 - Πηγή: TNSite

Κριός

Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα για να σημειώσετε αργότερα άνοδο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Θα επεκταθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα μπορέσετε ελεύθερα να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες που δεν είχαν τύχει ευνοϊκής αποδοχής στο παρελθόν και πιθανότατα να προκύψει κάποια επαγγελματική πρόταση. Μια νέα εποχή για τα οικονομικά σας θα αρχίσει να διαφαίνεται σταδιακά σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου και θα προκύψει είτε μέσα από την εργασία είτε μέσα από έξυπνες

ιδέες. Οι ελεύθεροι, θα αυξηθεί έντονα η διάθεση σας για να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά. Προτάσεις και προσφορές για καινούργιες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς αυτήν την περίοδο.

Ταύρος

Οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να μην αναλαμβάνετε συνεχώς πράγματα, γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σωστά και θα έχετε επιπτώσεις στην καριέρα σας. Πρέπει να δείξετε περισσότερη υπομονή και επιμονή για να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας και θα ξεσπάσουν εντάσεις μεταξύ σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται αλλά θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο στην καταναλωτική σας μανία.

Δίδυμοι

Εσείς μπορεί να μην το καταλάβετε, αλλά οι άλλοι θα νιώσουν ότι τους αδικείτε και θα απομακρυνθούν. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται πολλά αρκεί να έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας. Προς το τέλος της εβδομάδος δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνει μια σοβαρή συζήτηση γύρω από το μέλλον μιας σχέσης ή συνεργασίας. Προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα για να μην πληγωθείτε ξανά. Το αξιοπερίεργο είναι ότι παρά τα προβλήματα της συγκεκριμένης περιόδου η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι.

Καρκίνος

Μην προβείτε σε νέες συμφωνίες ή υπογραφές συμβολαίων αυτήν την εποχή. Ο επαγγελματικός αλλά και ο οικογενειακός τομέας θα είναι το βασικό σας μέλημα αυτήν την εβδομάδα. Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες για συμφωνίες και το εισόδημα σας θα βελτιωθεί. Το ευχάριστο είναι ότι τελικά δεν θα έχετε πρόβλημα στο να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να παραμείνει η δουλειά σας σε ισορροπία.

Λέων

Η επικοινωνία και η οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Θα πετύχετε πολλά πράγματα σε επίπεδο εργασίας. Οι ελεύθεροι δεν θα πρέπει να τα αφήνετε όλα στη τύχη, αντιθέτως θα πρέπει να είσαστε πολύ επιφυλακτικοί με τις γνωριμίες που θα κάνετε. Όσοι δεν έχετε δει ακόμη κάποια ουσιαστική αλλαγή στην ζωή σας, κάντε υπομονή και θα έχετε τις ευκαιρίες σας από το φθινόπωρο και μετά. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας ότι, οι μέρες αυτές κρύβουν τσακωμούς και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις.

Παρθένος

Δεν αποκλείεται να δεχθείτε και αξιόλογες προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες. Μην αποφασίσετε να κάνετε καινούργιες επενδύσεις, γιατί θα ζημειωθείτε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αν βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου, μην τρέφετε την ψευδαίσθηση ότι θα έρθει και θα χτυπήσει την πόρτα σας. Προσέξτε όσον αφορά θέματα επενδύσεων, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις. Στην συναισθηματική σας ζωή ενδεχομένως να οδηγήστε σε ριζικές αλλαγές και σημαντικές αποφάσεις, κατά βάση θετικές.

Ζυγός

Οι ελεύθεροι αποφύγετε να μπλέξετε σε εφήμερες καταστάσεις που θα σας φθείρουν και δεν θα έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Παράλληλα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με καταστάσεις που σας δημιουργούν εμπόδια και δυσκολίες στη ζωή σας. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθος και έρωτα που θα σας αναζωογονήσουν. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας ή να πραγματοποιήσετε κάποια κερδοφόρα επένδυση.

Σκορπιός

Αισθηματικά, όσοι ζείτε σε μια σχέση, το τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε με τις πιο σκληρές μεθόδους. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην φτάσετε σε δυσάρεστη κατάληξη τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πολλές με αποτέλεσμα να διακατέχεστε από άγχος και πίεση. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Στα οικονομικά σας θα πάρετε κάποια έξτρα χρήματα, αλλά δεν πρέπει να οδηγηθείτε σε σπατάλες και περιττά έξοδα.

Τοξότης

Μια παρεξήγηση στον εργασιακό χώρο είναι πολύ πιθανόν να συμβεί και να σας προβληματίσει έντονα. Να θυμάστε όμως ότι αυτήν την περίοδο βάζετε τις βάσεις για ένα πολύ πιο αποδοτικό και ευχάριστο 2011. Ο τομέας των αισθηματικών σας σχέσεων δέχεται θετικές επιρροές. Τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδος θα διακατέχεστε από μια ερωτική διάθεση ενώ τις επόμενες θα υπάρχει μια διάθεση εκνευριστική και ανταγωνιστική. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να προκύψουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας και να φτάσετε σε συγκρούσεις.

Αιγόκερως

Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες αξιόλογες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα. Δεν αποκλείεται να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εμπιστευθείτε τις δικές σας δυνάμεις και προχωρήστε να ξεκαθαρίστε τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα και θα σας χαρίζει ευχάριστες στιγμές. Θα μπορέσετε να βάλετε ένα τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλει τη ψυχολογία σας, το τελευταίο καιρό.

Υδροχόος

Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Θα λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα, πράγμα που θα σας βγει σε καλό στο τέλος. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και άντεξαν τις δοκιμασίες των προηγούμενων ετών δεν θα έχουν πρόβλημα. Οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις μπορεί να βρεθούν στο επίκεντρο, δημιουργώντας άγχος και ανασφάλειες. Στον οικονομικό σας τομέα, κάποια έκτακτα έξοδα για το σπίτι ή ακόμη κάποιοι φουσκωμένοι λογαριασμοί θα παρουσιαστούν και θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε άμεσα.

Ιχθείς

Αποφύγετε τις υπερβολές στους χειρισμούς για να έχετε μεγάλες πιθανότητες να ελέγξετε τις καταστάσεις με επιτυχία. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα επιδράσει θετικά τον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν νέες συμφωνίες που θα κλείσετε με επιτυχία. Θέματα που έχουν σχέση με κληρονομικά, ασφάλειες, δάνεια, εφορίες έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Οι αδέσμευτοι θα δώσετε την ευκαιρία να σας πλησιάσουν περισσότερο άτομα που από καιρό ενδιαφέρονται και θα σας εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους. Στα οικονομικά σας, αποφύγετε την υπογραφή κάποιου συμβολαίου προς το τέλος της εβδομάδας.

Πηγή: zodia123.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα