Τα ζώδια του Σαββάτου 3 Αυγούστου

13:08 9/8/2013 - Πηγή: TNSite

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Περιορίστε την τάση σας για περαισιοδοξία, κινηθείτε με σταθερά και μελετημένα βήματα. Άλλοι πάλι θα νιώσετε τύψεις που δεν είσασταν δίπλα τους για να τους στηρίξετε. Από την μια η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη και από την άλλη οι τάσεις για συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι συχνές. Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας.

Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και θα δείτε καλύτερα ποιος άνθρωπος ταιριάζει να είναι δίπλα σας.

Ταύρος

Αντιμετωπίστε όσο μπορείτε με επιδεξιότητα τις προκλήσεις έως ότου περάσει αυτό το διάστημα. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια που έχετε κάνει για την προώθηση της καριέρα σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να πετύχετε την υλοποίηση τους των στόχων σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο αυτήν την περίοδο. Στα επαγγελματικά σας θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για την προώθηση της καριέρα σας. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα σκεφτείτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε άλλο ένα βήμα και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να επισημοποιήσετε το δεσμό σας.

Δίδυμοι

Θα προγραμματίσετε μια κοντινή εκδρομή με τους δικούς σας ανθρώπους για να γιορτάσετε. Με τις κινήσεις που θα κάνετε θα εντυπωσιάσετε τους πάντες στη δουλειά σας και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Να είστε προσεκτικοί με τις καθημερινές συναλλαγές σας, γιατί θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα ήταν να αρκεστειτε στα δεδομένα που ήδη έχετε και να αποφύγετε νέες κινήσεις και ρίσκα. Συνεχίστε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

Καρκίνος

Αλλαγές ή και νέες προκλήσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή έχουν το δικό τους μερίδιο αυτήν την περίοδο με αμφίβολο όμως αποτέλεσμα. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με αμφίβολες επενδύσεις γιατί θα ζημιωθείτε. Οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις αλλά και οι εκκρεμότητες που έχετε αυτήν την περίοδο είναι αρκετές. Οι αδέσμευτοι, θα αναστατωθείτε, καθώς θα παρουσιαστούν στο ' κατώφλι΄ σας άνθρωποι από το παρελθόν ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται από εδώ και στο εξής μπορεί να προκαλέσουν σε μεγάλο βαθμό σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας.

Λέων

Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Στα μέσα της εβδομάδος μπορείτε να εκμεταλλευτείτε συζητήσεις και επαφές προκειμένου να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Ακολουθήστε την οδό της φρόνησης και μην κάνετε καινούργια ανοίγματα. Αν ψάχνετε εργασία ή θέλετε να αλλάξετε δουλειά, θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα και να αδράξετε τις ευκαιρίες. Απαραίτητη προυπόθεση για να πετύχετε τα σχέδια σας, είναι ότι θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους.

Παρθένος

Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, αλλά θα πρέπει να τις αξιολογήσετε με προσοχή και να κινηθείτε αναλόγως. Θα προσπαθήσετε να περάσετε από την θεωρία στην πράξη, βάζοντας άμεσα κάποια σχέδια σας σε εφαρμογή. Παρότι θα αισθάνεστε αυτή την περίοδο πιο αποφασιστικοί και δυνατοί δεν αποκλείετε να συναντήσετε εμπόδια στον επαγγελματικό σας χώρο. Πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις αλλά καλό θα είναι να περιμένετε λίγο για να τις εφαρμόσετε την κατάλληλη στιγμή. Ωστόσο όσοι έχετε μια σοβαρή σχέση δε θα υπάρξει κίνδυνος.

Ζυγός

Ξεκαθαρίστε πρώτα με υποθέσεις που εκκρεμούν και μετά προχωρήστε μπροστά. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για όσους από εσάς θέλετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να σταθεροποιήσετε μια σχέση. Ο επαγγελματικός τομέας μετά από μια μεγάλη περίοδο έντονης στασιμότητας και άγχους, επιτέλους αρχίζει να ισορροπεί. Υπομονή σύνεση και μεθοδικότητα είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν αυτήν την περίοδο. Φροντίστε να πετύχετε καλύτερους όρους, γιατί θα ευνοηθείτε και εσείς από τις συμφωνίες.

Σκορπιός

Μην αφήσετε την επαγγελματική σας ζωή να έρθει σε σύγκρουση με την προσωπική. Εξετάστε εξονυχιστικά τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας τομέα, επεξεργαστείτε τους στόχους σας και προγραμματίστε τις κινήσεις σας για αργότερα. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην παγιδευτείτε σε υποσχέσεις και ωραία λόγια γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το μετανιώσετε πολύ σύντομα. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους. Στα οικονομικά σας, να είσαστε προετοιμασμένοι γιατί θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας.

Τοξότης

Αποφύγετε τους έντονους διαξιφισμούς και προσπαθήστε όσο το δυνατόν πιο ήρεμα να επιλύσετε τα όποια προβλήματα. Η επαγγελματική και η συναισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα. Κάντε μερικές αλλαγές για να μπορέσετε να βελτιώσετε την εικόνα σας αλλά και τη διάθεση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι το όμορφο και ουσιαστικό που θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Στα συναισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα σκεφτείτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε άλλο ένα βήμα και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να επισημοποιήσετε το δεσμό σας.

Αιγόκερως

Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνετε αισθητά αυτή την εβδομάδα και ξεκινά μια ιδιαιτέρα κοινωνική περίοδος. Ο ερωτικός τομέας είναι στο φόρτε του αυτήν την περίοδο για τους περισσότερους από εσάς τους Λέοντες. Ρυθμίστε με ένα καλύτερο τρόπο παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις και ότι σχετίζεται με ακίνητα ή περιουσιακά σας στοιχεία. Σήμερα δεν θα έχεις τη διάθεση να μείνεις σε αδράνεια και θα τρελαίνεσαι όταν ακούς τους άλλους να σου λένε «δεν μπορώ». Χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας και μην παρασύρεστε από το γιορτινό κλίμα των ημέρων και κάνετε άσκοπες αγορές.

Υδροχόος

Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις βγάλτε από μέσα σας ότι σας απασχολεί και συζητήστε με ταίρι σας. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να σταματήσετε να επιβάλετε στο ταίρι σας τις δικές επιθυμίες. Στον οικονομικό τομέα, θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και βάλετε καινούργια χρέη. Τα γεγονότα που θα συμβούν αυτές τις μέρες θα σας αγχώσουν και θα σας αναστατώσουν. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο κάποια άτομα να λειτουργήσουν πολύ ύπουλα εις βάρος σας.

Ιχθείς

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στον χώρο της δουλειάς από τυχόν αναποδιές, προκλήσεις ή εξελίξεις που δεν σας ικανοποιούν και τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά σιγά. Οι ελεύθεροι απελευθερωθείτε από τις ανασφάλειες σας και προχωρήστε μπροστά κάνοντας μια νέα αρχή. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε σε ένα παρασκήνιο που μπορεί να υπάρξει σε βάρος σας. Στον αισθηματικό τομέα, όσοι από εσάς περάσατε από δοκιμασίες, μπορείτε τώρα να ανακτήσετε τις χαμένες ισορροπίες και να αναβιώσετε τον ερωτά σας.

Πηγή: zodia123.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα