Τα ζώδια της Κυριακής 4 Αυγούστου

13:08 9/8/2013 - Πηγή: TNSite

Κριός

Ένα έντονο ενδιαφέρον υπάρχει γύρω από θέματα καριέρας εδώ και αρκετό καιρό. Μπορείτε τώρα να βάλετε νέους στόχους ενώ δημιουργούνται και οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες είχαν καθυστερήσει. Παράλληλα θα προβληματιστείτε με κάποια έκτακτα έξοδα που θα βγουν, αλλά στο τέλος θα βρείτε λύσεις και θα τακτοποιήσετε όλα. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, ώστε να μπορείτε να συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες και μετά να δείτε τι θα κάνετε. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έξοδα σας θα αυξηθούν και θα πιεστείτε μέχρι να τα καλύψετε.

Ταύρος

Δώστε

μεγάλη σημασία αν σας ζητηθεί να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην καταφέρετε να ανταπεξέλθετε. Θα θελήσετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα υιοθετήσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας ανανεώσουν. Μπαίνετε σε μια περίοδο έντονης δράσης και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε δεόντως. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα με τις καινούργιες ευθύνες που θα αναλάβετε. Στα αισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ξαφνικές καταστάσεις θα συμβούν και θα δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα με τον σύντροφο σας.

Δίδυμοι

Μόνο με προγραμματισμό και πειθαρχημένη εργασία, θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά και να κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, οι επιλογές σας θα πρέπει να βασίζονται στη λογική και όχι στις συναισθηματικές εξαρτήσεις που κατά καιρούς έχετε. Περιορίστε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις στο επαγγελματικό ή στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Στα ερωτικά σας, οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου, ότι ξαφνικά γεγονότα θα αναστατώσουν την ηρεμία που επικρατεί στη σχέση σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, τα σωστά και μελετημένα νέα ξεκινήματα ευνοούνται, γι αυτό μη διστάζετε, προχωρήστε.

Καρκίνος

Εξετάστε σχολαστικά τις όποιες αποφάσεις, σκέψεις ή ενέργειες προκειμένου να αποφύγετε σημαντικά λάθη. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστευτείτε την λογική σας αλλά ούτε και το ένστικτο σας αυτήν την περίοδο. Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι για να προωθήσετε τις όποιες υποθέσεις σας γι αυτό κάντε τις απαραίτητες διαδικασίες τώρα που ευνοείστε. Πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε διλλήματα ή και εντάσεις σε ότι αφορά τη σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο. Στην δουλειά σας θα πρέπει να έχετε υπομονή, πειθαρχία και να εργαστείτε σκληρά και ποιοτικά για να φτάσετε τους υψηλούς σας στόχους.

Λέων

Βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Έτσι προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, Δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να ασχοληθείτε και με την διακόσμηση του σπιτιού, ή κάποιες μικροεπισκευές. Θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες στα καινούργια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Μπορεί κάποια πράγματα να σας φαίνονται δύσκολα να γίνουν, αλλά δεν πρέπει να είσαστε απαισιόδοξοι. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για διακοπές και ξεκούραση. Κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας και δεν πρέπει να ανακατευτείτε καθόλου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η ανάγκη που νοιώθετε για αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, θα σας οδηγήσει σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις. Στα οικονομικά σας ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα μικροέξοδα και καλείστε να βρείτε κάποιες γρήγορες λύσεις για να ανταπεξέλθετε. Το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνετε όμως φαίνεται να λειτουργεί ανασταλτικά για πολλούς από εσάς.

Ζυγός

Επαγγελματικά, θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο και αυτό θα σας βοηθήσει γιατί θα κάνετε νέες γνωριμίες και ο κύκλος θα διευρυνθεί. Θα θελήσετε να πετάξετε από πάνω σας κάθετι παλιό και φθαρμένο και να το αντικαταστήσετε με κάτι καινούργιο και εξελιγμένο. Οι αδέσμευτοι έχουν τους οιωνούς με το μέρος τους. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα και κάποια στιγμή θα αγχωθείτε για το αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στο έργο που σας έχουν αναθέσει. Στον οικονομικό σας τομέα θα ξεσηκωθείτε για επενδύσεις ή αγορές αλλά θα πρέπει όμως να οργανωθείτε καλύτερα βρίσκοντας όλες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το πώς θα κινηθείτε.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε επαφές, συζητήσεις και γνωριμίες με τα κατάλληλα άτομα προκειμένου να προωθήσετε τα όποια σχέδιά σας. Μια αρκετά καλή εβδομάδα προβλέπετε για εσάς. Οι υποχρεώσεις που θα αναλάβετε, θα σας αγχώσουν με αποτέλεσμα να εργάζεστε περισσότερες ώρες. Προσπαθείστε να παραμείνετε ήρεμοι και να αποφύγετε να μπλεχτείτε σε καταστάσεις που θα σας βλάψουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα χρειαστείτε σε πολλά θέματα τη βοήθεια των συνεργατών σας.

Τοξότης

Θέματα πολύ προσωπικά έρχονται στην επιφάνεια αυτή την περίοδο και σας αποσπούν μεγάλο μέρος της προσοχής σας. Κινηθείτε με ψυχραιμία περιορίστε τον εγωισμό για να μην κάνετε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Προβλήματα με το σπίτι εξαιτίας κάποιου φόρτου εργασίας πιθανόν να μην μπορέσετε να τα αποφύγετε. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες και τους προιστάμενους σας.

Αιγόκερως

Η κοινωνική σας ζωή αυτές τις ημέρες θα έχει ενδιαφέρον. Μην απογοητευτείτε από τυχόν μικροαναποδιές που ενδεχομένως να προκύψουν, δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καινούργιοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας. Προσέξτε για τυχόν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη θέση που ήδη είσαστε, γιατί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και το έργο που έχετε προσφέρει.

Υδροχόος

Αποφύγετε να είσαστε εριστικοί με τους συναδέλφους σας και προσπαθείστε να είστε πιο συνεργάσιμοι. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Η διαίσθηση σας θα σας βοήθησει να βρείτε τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για σημαντικές επαφές ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείτε και αξιόλογες προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες. Μην εκμυστηρεύεστε προσωπικά σας μυστικά ή σκέψεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σας και να εκτεθείτε.

Ιχθείς

Δεν πρέπει να ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που γνωρίζετε μόνο λίγο χρονικό διάστημα και να εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας γιατί πολλοί είναι αυτοί που από ζήλια και μόνο θέλουν να σας βλάψουν. Θα διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να εφαρμόσετε ιδέες και σχέδια τα όποια είχατε μελετήσει εδώ και αρκετό καιρό. Μην ξεκινήσετε όμως τίποτα καινούργιο αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα να χαλάσει την καλή σας διάθεση. Πρέπει να είστε όμως αρκετά προσεκτικοί τόσο στις επαφές, τις συνομιλίες όσο και στις διαπραγματεύσεις προκειμένου να μην κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν αργότερα ακριβά.

Πηγή: zodia123.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα