Τα ζώδια της Δευτέρας 5 Αυγούστου

13:08 9/8/2013 - Πηγή: TNSite

Κριός

Εντάσεις διαπληκτισμοί και έντονα στοιχεία ανταγωνισμού δεν αποκλείεται να μπουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Θα πρέπει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να τα ξεπεράσετε και να προχωρήστε μπροστά. Μην χαλαρώσετε και αφήστε τα πάντα στην τύχη, γιατί οι εξελίξεις δεν θα σας αφήσουν ικανοποιημένους. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να μάθετε να ακούτε τον σύντροφο σας και να δέχεστε την κριτική του, γιατί το κάνει από αγάπη και ενδιαφέρον για σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα αλλάξετε συμπεριφορά και θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε

στο σύντροφο σας.

Ταύρος

Αποφύγετε να οριστικοποιήσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια αυτήν την περίοδο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Οι αδέσμευτοι η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα καθώς θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Οι υποχρεώσεις και ο χρόνος που διαθέτετε στον επαγγελματικό τομέα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στην προσωπική ζωή. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε έναν καινούργιο έρωτα, άλλοι θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα υποδεχθείτε έναν απόγονο.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα είναι καλή και θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Θα πετύχετε πολλά πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι ελεύθεροι θα αρχίσετε να αναζητάτε κάτι πιο σταθερό στη ζωή σας, για να καλύψει τα συναισθηματικά κενά που έχετε. Όσοι είστε δεσμευμένοι προσέξτε να μην ξεθυμάνετε τα νεύρα σας στο ταίρι σας. Τα άστρα προβλέπουν για τα ερωτικά σας, ότι οι δεσμευμένοι θα βιώσετε έντονες στιγμές πάθους και αγάπης με τον σύντροφο σας και θα πάρετε ορισμένες σημαντικές αποφάσεις για την κοινή σας πορεία.

Καρκίνος

Είναι μια καλή περίοδος για να κυνηγήσετε αλλά και να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα πρέπει να είστε όμως αρκετά επιφυλακτικοί για το κατά πόσο αξιόλογες μπορεί να είναι. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχετε πολλά αρκεί να έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας. Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας με δημόσιους φορείς.

Λέων

Αποδράστε με το ταίρι σας κάνοντας μια μικρή εκδρομή προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας και να αποφύγετε κάποιες μικρές γκρίνιες και εντάσεις. Επίσης πάρτε κάποιες αποφάσεις που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε στενά τις τωρινές απαιτήσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, όπως και στη ζωή σας γενικότερα. Μην καινούργιες υποχρεώσεις, αν δεν είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Όσον αφορά τις οικονομικές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες είναι μια κρίσιμη εποχή για σας. Στο χώρο της εργασίας σας, θα συμβούν κάποιες ανακατατάξεις και θα πρέπει να τις δεχτείτε και να μην αντιδράσετε γιατί θα βγείτε στο μέλλον χαμένοι.

Παρθένος

Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Η σωστή οργάνωση και η υπομονή είναι η καλύτερη τακτική για να βγείτε κερδισμένοι και να αποφύγετε τυχόν ζημιές. Η δημοτικότητα σας θα αρχίσει να αυξάνεται. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να πιέσετε το ταίρι σας, για να δεχτεί τις απαιτήσεις σας γιατί θα το χάσετε.

Ζυγός

Αφήστε πίσω σας προβλήματα του παρελθόντος. Επιστρατεύστε την υπομονή και την εργατικότητά σας για να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και να είστε ψύχραιμοι απέναντι στις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Μην ξεχνάτε ότι διαδοχικά όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε ριζικές αλλαγές στην ζωή σας τα επόμενα χρόνια. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια.

Σκορπιός

Εξετάστε όλους τους όρους και μετά προχωρήστε. Η ανάγκη σας για να αυξήσετε τα έσοδά σας, σας ωθούν σε εξαντλητικούς ρυθμούς στον επαγγελματικό τομέα. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να σας απασχολεί έντονα αυτό το διάστημα. Προσπαθείστε να μειώσετε ή να κλείσετε τελείως χρέη του παρελθόντος, για να μην ζείτε μέσα στο άγχος. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα αυξημένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας.

Τοξότης

Αποφύγετε να κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας πιέσουν μελλοντικά. Η αισιοδοξία και η διαίσθησή σας, σύντομα θα επιστρέψει και αξίζει να την εμπιστευτείτε. Μην αναλάβετε καινούργιες ευθύνες γιατί το κλίμα που επικρατεί δεν σας ευνοεί. Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας. Στη δουλειά σας τα πράγματα θα παραμείνουν έτσι όπως έχουν και εσείς καλείστε να μην κάνετε καμία κίνηση αφού δεν είναι κατάλληληλ περίοδος για αλλαγές ή καινούργια ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Στα ερωτικά σας, τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου, ότι θα έχετε γκρίνιες από το σύντροφο σας, γιατί ασχολείστε μόνο με την καριέρα σας και όχι με αυτόν. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, φροντίστε να μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας το σύντροφο σας, γιατί η υπομονή του έχει εξαντληθεί. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πάρετε χρήματα που σας τα είχαν καθυστερήσει και θα μπορέσετε να μειώσετε παλιά σας χρέη. Το ευχάριστο είναι ότι θα έχετε σημαντικά οφέλη σε οικονομικό επίπεδο.

Υδροχόος

Εντάσεις και ανταγωνισμοί τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον τομέα σχέσεων-γάμου πιθανόν να προκύψουν αυτό το διάστημα. Λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος μπορεί να αναχαιτίσουν τα σχέδιά σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, αναμένεται να περάσετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα σας και προωθήστε τις ιδέες σας με έξυπνους τρόπους.

Ιχθείς

Βάζοντας τη διαίσθηση σας να λειτουργήσει, τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα εφησύχαστικά για σας. Μη ασχοληθείτε με προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος καλύτερα. Οι εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα είναι ραγδαίες και θα σας πλησιάσουν άτομα με ισχυρές θέσεις που θα σας προτείνουν αρκετά καλές λύσεις για την καριέρα σας. Προσέξτε όμως, πάρτε τις αποφάσεις μόνοι σας και μην επηρεαστείτε από κανέναν. Στα οικονομικά σας, οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα αναζητήσετε χρηματοδότες για την επέκταση της επιχείρηση σας και υπάρχει πιθανότητα να τους βρείτε προς το τέλος της βδομάδας.

Πηγή: zodia123.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα