Τα ζώδια της Παρασκευής 2 Αυγούστου

13:08 9/8/2013 - Πηγή: TNSite

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σας, για να μπορέσετε αργότερα να διεκδικήσετε με επιτυχία τα δικαιώματα σας. Οι αστρολογικές όψεις που διαμορφωθήκαν αυτήν την περίοδο έχουν έναν και μοναδικό σκοπό, να επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέχετε. Τα αισθηματικά στην καλύτερη περίπτωση παραμένουν σε ισορροπία με

δεδομένο ότι η προσοχή σας είναι στραμένη στην δουλειά.

Ταύρος

Δεν πρέπει αν είστε καθόλου χαλαροί αυτές τις ημέρες, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές ευκαιρίες για να προβάλλετε τα ταλέντα σας. Κατά μια έννοια είστε οι πρωταγωνιστές του πλανητικού σκηνικού που διαμορφώνεται αυτήν την περίοδο. Οι εντάσεις και οι πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας εκνευρίσουν και θα σας αγχώσουν. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, αποφύγετε τις μικρές περιπέτειες που μπορεί να σας τονώνουν, γιατί σύντομα ο σύντροφος σας θα το αντιληφθεί και δεν είναι από τους ανθρώπους που δέχονται εύκολα κάτι τέτοιο. Στον ερωτικό σας τομέα θα πρέπει να «ρίξετε» λίγο τον εγωισμό σας και να παραδεχθείτε τα λάθη σας στον σύντροφο σας.

Δίδυμοι

Ακούστε τα προβλήματα του και βοηθήστε τον. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να έρθετε σε ρήξη μαζί τους και λύστε τις παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν με ήρεμο διάλογο. Δεν αποκλείετε κάποιοι να προσπαθούν με διάφορους τρόπους να εμποδίσουν τις ενέργειές σας με αθέμιτους τρόπους, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις για συνεργασίες που θα σας γίνουν και στόχο θα έχουν να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας. Εξετάστε αναλυτικά τις προτάσεις που θα προκύψουν για νέες συνεργασίες και μετά αποφασίστε. Μεσά στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται αυτήν την περίοδο δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για έρωτες. Στα οικονομικά σας, αποφύγετε την υπογραφή κάποιου συμβολαίου προς το τέλος της εβδομάδας.

Λέων

Παράλληλα θα έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορες προκλήσεις από τους ανταγωνιστές σας και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Προσπαθήστε το βράδυ να είστε με το σύντροφο σας για να αποκαταστήσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις σταματήστε να ζηλεύετε παράφορα το ταίρι σας και να πλάθετε διάφορα σενάρια με τη φαντασία σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα εισπράξετε κάποια έξτρα χρήματα που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο άνετα και να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.

Παρθένος

Κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας, για να έχετε πάντα κάτι στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές. Ο ερωτικός τομέας δεν υπόσχετε και τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται αυτήν την περίοδο, κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Στον χώρο της δουλειάς ευνοούνται οι αλλαγές και οι πρωτοβουλίες, αλλά δεν θα λείπουν και οι έντονες απαιτήσεις.

Ζυγός

Από την μια μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας από εκεί που δεν το περιμένετε. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κάνετε κάποια έξοδα στον χώρο του σπιτιού. Μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά. Πρέπει να δείξετε περισσότερη υπομονή και επιμονή για να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση χαλαρώστε λίγο με τα νεύρα σας και οργανώστε μια εκδρομή με το ταίρι σας για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας.

Σκορπιός

Αναμένονται πολλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Κάντε μια έρευνα αγοράς πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Μην βιάζεστε όλα θέλουν τον ανάλογο χρόνο για να γίνουν, γι΄ αυτό οργανώστε σωστά τα επιχειρήματα και τις νέες ιδέες σας και μετά παρουσιάστε τα στους κατάλληλους ανθρώπους. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε έναν καινούργιο έρωτα, άλλοι θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα υποδεχθείτε έναν απόγονο. Προϋπόθεση βέβαια είναι να είστε προσεκτικοί.

Τοξότης

ξετάστε αναλυτικά τους όρους και μετά αποφασίστε τι κινήσεις θα κάνετε. Μετά από μια αυτοκριτική που θα κάνετε στον εαυτό σας, θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή κάτω από διαφορετικό πρίσμα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα κατακτήσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Οι συνθήκες σας ευνοούν, αρκεί να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας. Στα οικονομικά σας, η σύνεση, ο προγραμματισμός και η εγκράτεια είναι οι παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το αδιέξοδο που είσαστε.

Αιγόκερως

Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά σιγά προς το τέλος της βδομάδας. Οι ελεύθεροι θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα προς το τέλος της βδομάδας. Παρά την γενικότερη ένταση εσείς θα μπορέσετε να κάνετε κάποια βήματα, στα όποια ζητήματα σας ενδιαφέρουν. Σύντομα θα εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε.

Υδροχόος

Θα πρέπει να καταλάβετε ότι η αισθηματική σας ζωή δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και μην πλάθετε φανταστικά σενάρια με το μυαλό σας. Μπορείτε πλέον να σκεφτείτε ξεκάθαρα και να πάρετε σωστές αποφάσεις για σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Οι επιπόλαιες σχέσεις θα τελειώσουν οριστικά πια. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε αυτήν την περίοδο να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές τάσεις που παρουσιάζονται προκειμένου να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να οργανώσετε τα σχέδιά σας και γενικώς να προβληθείτε.

Ιχθείς

Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Οι προβληματισμοί θα είναι ζωηροί γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Στα μέσα της εβδομάδος μπορείτε να εκμεταλλευτείτε συζητήσεις και επαφές προκειμένου να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Αγαπητοί αδέσμευτοι η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για εσάς.

Πηγή: zodia123.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα