Τα ζώδια της Δευτέρας 29 Ιουλίου

13:08 9/8/2013 - Πηγή: TNSite

Κριός

Λειτουργώντας με γνώμονα την λογική, θα μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το πως θα κινηθείτε στο μέλλον, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν. Μην προβείτε σε κρίσιμες αποφάσεις αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται πολλά αρκεί να έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα ξεσηκωθείτε για επενδύσεις, αλλά

θα πρέπει όμως να οργανωθείτε καλύτερα, βρίσκοντας όλες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν, για να κάνετε σωστές κινήσεις, αποφεύγοντας ζημιές ή απώλειες. Το αξιοπερίεργο είναι ότι παρά τα προβλήματα της συγκεκριμένης περιόδου η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σας. Θέματα εργασιακά και υγείας είναι αυτά που θα πρέπει να προσέξετε στη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να ανάγετε το φλερτ σε καλοκαιρινά παιχνίδια. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Στη δουλειά σας, θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα τις εκκρεμότητες που έχετε, γιατί θα σας αναθέσουν καινούργιες ευθύνες.

Δίδυμοι

Σταδιακά θα μπείτε σε μια νέα εποχή στην επαγγελματική σας ζωή. Θέλετε από καιρό να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν, αλλά όλο το αναβάλλετε. Κάποιες αποκαλύψεις ή αλήθειες που δεν γνωρίζατε μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να ανακαλύψετε πράγματα που δε θα είναι ευχάριστα. Πρακτικά θέματα γύρω από την δουλειά την οικογένεια και τα οικονομικά αποσπούν την προσοχή σας. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία.

Καρκίνος

Όσο όμως και αν θέλετε να προωθήσετε και να υλοποιήσετε κάποια σχέδια αυτό το διάστημα, θα διαπιστώνετε δυσκολίες και εμπόδια. Προσέξτε μόνο να μην είστε απαιτητικοί και παράλογοι σε κάποια πράγματα και δημιουργήσετε αντίθετα αποτελέσματα. Στα εργασιακά σας, μερικές φορές θα βρίσκεστε σε δίλημμα αν θα πρέπει να κινηθείτε μπροστά ή να κάνετε πίσω, γι΄ αυτό κάντε υπομονή και σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μπροστά σας. Στο εργασιακό περιβάλλον, σας περιμένει αρκετή δουλειά και θα πρέπει το μυαλό σας να είναι πάντα σε εγρήγορση. Στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και ανατροπές.

Λέων

Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Ακόμα, οι διαφορές απόψεων, όπου υπάρξουν, θα πρέπει να λυθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφευχθούν οι μεγάλες συνέπειες που πιθανόν να προκύψουν με το πέρασμα του χρόνου. Οι αισθηματικές σας σχέσεις εδώ και αρκετό καιρό χαρακτηρίζονται από σκαμπανεβάσματα. Οι σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς δεν αποκλείετε να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ανοιχτείτε σε νέες ερωτικές εμπειρίες και βιώστε έντονες στιγμές πάθους.

Παρθένος

Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Αποφύγετε την υπερένταση αυτό το διάστημα και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση, προκειμένου να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Γενικότερα όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Είναι πολύ πιθανόν να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Ένα έντονο ενδιαφέρον υπάρχει γύρω από θέματα καριέρας εδώ και αρκετό καιρό.

Ζυγός

Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βάλλετε γερές βάσεις για να αντέξουν από την φθορά του χρόνου. Κινηθείτε με υπομονή και μεθοδικότητα και θα ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα. Να θυμάστε όμως ότι αυτήν την περίοδο ευνοούνται οι εφήμερες σχέσεις και όχι οι μόνιμες. Στις διαπροσωπικές σχέσεις έχετε ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό, μην απογοητεύεστε, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται αρκετά σε όλους τους τομείς ενώ ένα σημαντικό σχέδιο αρχίζει να προωθείτε. Στον χώρο της εργασίας σας, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους συνεργάτες σας.

Σκορπιός

Αναζητείστε νέους τρόπους για να μπορέσετε να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Εσείς που είστε μόνοι θα μπορέστε να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει. Μια διάθεση απομόνωσης θα έχετε αυτή την περίοδο, οι διαθέσεις σας θα είναι περίεργες και θα έχετε μια τάση εσωστρέφειας. Οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να μην αναλαμβάνετε συνεχώς πράγματα γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σωστά και θα έχετε επιπτώσεις στην καριέρα σας. Στη δουλειά σας δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί θα είστε σε σύγχυση και θα αναρωτιέστε πιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε γρήγορα στη πραγματοποιήσει των στόχων σας.

Τοξότης

Οι ελεύθεροι θα νιώσετε ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε μέχρι να σιγουρευτείτε για τα συναισθήματα του. Παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας και μην καταθέτετε τα όπλα. Σε κάποιους από εσάς θα γίνουν προτάσεις για αλλαγή χώρου εργασίας και θα πρέπει να ελέγξτε προσεκτικά τους όρους και πάνω από όλα τα κίνητρα αυτών που σας κάνουν τις προσφορές. Σταματήστε να μεταφέρετε το άγχος και την πίεση που έχετε, στην αισθηματική σας ζωή, γιατί το ταίρι σας έχει αρχίσει και κουράζεται ήδη. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας.

Αιγόκερως

Δεν ευνοούνται τα παντός είδους τυχερά παιχνίδια. Έτσι θα καταφέρετε να μηδενίσετε όλους τους ανασταλτικούς παράγοντες που μπορεί αργότερα να παρουσιαστούν στο δρόμο σας. Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε έναν καινούργιο έρωτα, άλλοι θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα υποδεχθείτε έναν απόγονο. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε παγίδες που μπορεί να κρύβουν προτάσεις για επενδύσεις που θα σας γίνουν.

Υδροχόος

Βρίσκεστε σε μια δυναμική εποχή, όπου η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Η πνευματική σας διαύγεια θα σας δώσει επιχειρήματα για να αντικρούσετε τους αντιπάλους σας. Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει σε στασιμότητα. Προβλήματα του παρελθόντος, που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις, δεν αποκλείετε να επανέλθουν στο προσκήνιο. Στην ερωτική σας ζωή, οι σχέσεις σας θα κυμανθούν σε καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες μέρες και θα σας κυριεύσει μια αισιοδοξία, αρχίζοντας να κάνετε σχέδια για το κοινό μέλλον με το ταίρι σας.

Ιχθείς

Ευνοούνται επαφές και συμφωνίες. Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται προσοχή αυτήν την περίοδο. Προσοχή στις διαφωνίες αυτήν την περίοδο γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χαλάσετε τη σχέση σας με άτομα που μπορεί να προωθήσουν τα σχέδιά σας. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθους και έρωτα που θα σας αναζωογονήσουν. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν ζήλιες πάθη και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Πηγή: zodia123.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα