153. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ (22:05)

13:32 6/12/2012 - Πηγή: TNSite
* Η Λεβάντε έχει κάνει το απόλυτο στην έδρα της όπου έχει κερδίσει τρεις φορές στο φετινό Europa League.

Γήπεδο: «Estadio Ciudad de Valencia»
Διαιτητής: Alexandru Tudor (Ρουμανία)
Προϊστορία: -

Η βαθμολογία (5 αγώνες): Αννόβερο 11 – Λεβάντε 10 – Τβέντε 4 – Χέλσινμποργκ 1.

Στο πρώτο ματς: Αννόβερο – Λεβάντε 2-1 (21’ Χάζτι, 49' Κόναν/10’ Μίτσελ).

ΛΕΒΑΝΤΕ: Να συνεχίσει την εξαιρετική εντός έδρας φετινή της παρουσία

στο Europa League θέλει η Λεβάντε, η οποία μετρά μόνο νίκες στην έδρα της. Η ομάδα του Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ έχει κερδίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση, εντούτοις το κίνητρο για την κατάληψη της πρώτης θέσης είναι πολύ μεγάλο, σύμφωνα με τον Ισπανό κόουτς, ο οποίος "βλέπει" έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. "Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου γιατί αυτό θα είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν και τα οικονομικά οφέλη και η ομάδα μας δεν είναι σε θέση να αφήνει να περάσει το οτιδήποτε", είπε ο Μαρτίνεθ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι το σύνολο του βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση: "Είναι αλήθεια ότι παίζουμε πολύ καλά, παίρνουμε αποτελέσματα, αλλά οι Γερμανοί είναι το φαβορί".

Την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα αναμένεται να παρατάξει ο Ισπανός κόουτς της Λεβάντε, η οποία στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της για οποιαδήποτε διοργάνωση ηττήθηκε μόνο από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Προηγούμενο ματς: Στο 89' κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην έδρα της Θέλτα η Λεβάντε, χάρη στο γκολ του Ρότζερ Μαρτί. Η Θέλτα είχε προηγηθεί με τον ντε Λούκας στο 37'.

Στατιστικό: Πέντε συνεχόμενα Over 2,5 εντός έδρας για όλες τις διοργανώσεις η Λεβάντε.

Απουσίες (2): Τραυματίες οι Ρίος (ΜΕ 8/1) και Ντούντκα (ΜΕ 1/0).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νάβας– Λόπεθ, Βόλτα, Ρόδας, Καράμπελας– Παγιάρντο, Ντιόπ - Γκαρθία, Μίτσελ, Χουάνλου – Άνχελ.

*Αήττητο στο φετινό Europa League είναι το Αννόβερο, που μετράει εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες.
ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Το βαθμό της ισοπαλίας χρειάζεται το Αννόβερο για να τελειώσει στην πρώτη θέση του ομίλου, επιτυχία που θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική αν είχε επικρατήσει της Τβέντε εντός έδρας. Κόντρα στους Ολλανδούς έκανε κάτι σαν... αγγαρεία και τώρα οι Γερμανοί είναι αναγκασμένοι να παίξουν στην Ισπανία τουλάχιστον για τον ένα βαθμό.
Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Μίρκο Σλόμκα, η οποία τον τελευταίο μήνα βαδίζει από ήττα σε ήττα και δείχνει να έχει χάσει το ρυθμό της. Το περασμένο Σάββατο έχασε και από τη Μάιντς, παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες για σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. "Κάναμε πάρα πολλά τακτικά λάθη και δε δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που θα έπρεπε. Δε γίνεται να κερδίσεις εκτός έδρας όταν παίζεις τόσο άσχημα", είπε ο Σλόμκα που ψάχνει "γιατρικό. Ακόμη και ο βαθμός σήμερα στην Ισπανία θα είναι ικανοποιητικός για το Αννόβερο, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Μάιντς γνώρισε το Αννόβερο, παρά το γεγ

Keywords
Τυχαία Θέματα