ΑΕΚ: Εν αναμονή της απάντησης του Κονσεισάο

Σήμερα το μεσημέρι (9/10), θα έχει λήξει η υπόθεση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για την ΑΕΚ, καθώς μετά από διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο της Ολιανένσε, για τη λύση του συμβολαίου του 37χρονου τεχνικού, ο «Δικέφαλος» του κατέθεσε συγκεκριμένη οικονομική προσφορά

Σε περίπτωση που γίνει δεκτή από το Δ.Σ. του πορτογαλικού συλλόγου, τότε το σενάριο ο Κονσεϊσάο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης γίνεται ολοένα και πιο πιθανό. 

Στις συζητήσεις

μεταξύ της πλευράς του Κονσεϊσάο (δια του δικηγόρου του), του Ανδρέα Δημητρέλου και του πρόεδρου της Ολιανένσε, Ισιντόρο Σόουζα, ο τελευταίος πείστηκε να χαμηλώσει τις αξιώσεις του για να λύσει το συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού.
Το εν λόγω ποσό έφτασε τις 40.000 ευρώ (συν τις εισπράξεις ενός φιλικού που θα γίνει στο ΟΑΚΑ), το οποίο αποτελεί και την τελευταία προσφορά των «κιτρινόμαυρων».

Ο ίδιος ο πρόεδρος των Πορτογάλων δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει την πρόταση στο Δ.Σ. που θα γίνει γι' αυτόν αποκλειστικά το λόγο το μεσημέρι της Τρίτης, μέσω του οποίου θα κριθεί και το μέλλον του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα