ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ

Σε ρυθμό κινητοποιήσεων θα βρεθεί το κέντρο της Αθήνας σήμερα, λόγω της επίσκεψης της κ. Μέρκελ.

Τη δική τους υποδοχή θα επιφυλάξουν οι εργαζόμενοι στη Γερμανίδα καγκελάριο. Συγκεκριμένα στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα. Την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

στην Ομόνοια.

Επίσης, θα γίνει παναττική στάση εργασίας από τις 12:00 ως τις 15:00 σε όλες οι δημόσιες υπηρεσίες. Συμμετοχή στη στάση εργασίας και το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, ανακοίνωσε και η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα γίνει στις 12.30 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα).

Τη συμμετοχή της στη συγκέντρωση ανακοίνωσε και η ΟΜΕ-ΟΤΕ, καλώντας όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου να συμμετάσχουν δυναμικά στα δύο συλλαλητήρια, με προσυγκέντρωση στη Σταδίου και Καραγιώργη Σερβίας, μπροστά στην Εθνική Τράπεζα .

Στάση εργασίας από τις 12 έως τη λήξη της βάρδιας, θα πραγματοποιήσουν οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Επίσης, κλειστά θα μείνουν σήμερα, από τις 12.00 έως τις 14.00, τα φαρμακεία της Αττικής, λόγω στάσης εργασίας στο πλαίσιο της συμμετοχής των φαρμακοποιών στο συλλαλητήριο της πλατείας Συντάγματος.

«Παρών» στο συλλαλητήριο θα δηλώσουν και οι λιμενεργάτες, οι οποίοι κήρυξαν και στάση εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας. Η προσυγκέντρωση της Ένωσης λιμενεργατών θα γίνει στις 12:30 στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά.

Σε μαζική συμμετοχή στην σημερινή συγκέντρωση καλεί τους εργαζομένους στα ΜΜΕ το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ.

Στάση εργασίας, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη της βάρδιας, αλλά και τις δύο πρώτες ώρες του ολοήμερου, κήρυξε για σήμερα και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από την γερμανική πρεσβεία έχουν προγραμματίσει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν όμως σήμερα και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα