Ζωντανός σε… νεκρό χρόνο!

21:30 6/4/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE - 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς

Το μεγαλείο των συναισθημάτων που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει έζησαν όσοι βρέθηκαν απόψε στο γήπεδο της Ριζούπολης. Ο Απόλλωνας ήθελε μόνο τη νίκη για να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της παραμονής, έκανε ένα παιχνίδι... μονόλογο, όμως

το γκολ δεν έλεγε να έρθει. Και εκεί που όλα έμοιαζαν χαμένα, ο Δεληζήσης κατάφερε σε νεκρό χρόνο (στο 93 και... κάτι δευτερόλεπτά, με τον τέταρτο να έχει δείξει τρία λεπτά καθυστερήσεις) να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενα πανηγύρια!

Τα όσα συνέβησαν στα 93 λεπτά του αγώνα, περνούν εντελώς σε δεύτερη μοίρα μπροστά σε αυτά που επεφύλαξαν τα τελευταία δευτερόλεπτα. Ωστόσο, ο Απόλλωνας ήταν το αφεντικό του ματς καθ' όλη τη διάρκειά του, είχε σημαντικές ευκαιρίες, ο Παππάς του αρνήθηκε πέναλτι στο 52', σε χέρι μέσα στην περιοχή και στο 66' παραλίγο να... τελειώσουν όλα για τους γηπεδούχους: Στην πρώτη καλή στιγμή του, ο Εργοτέλης είδε τον Διαμαντάκο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και τον Μπαντιμπανγκά (που πήρε το... ριμπάουντ) να σουτάρει πάνω σε αντίπαλο που βρισκόταν στη γραμμή του τέρματος! Στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Μεχία και στην εκπνοή (κυριολεκτικά) οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη σε κεφαλιά του Δεληζήση, έπειτα από φάση διαρκείας. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς και ο Απόλλωνας, λόγω αποβολής του Φαρινόλα με δεύτερη κίτρινη (στο 95').

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γκόμες, Αργυρόπουλος, Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Χατζηζήσης (72' Γκουέλα), Τσοκάνης (62' Αμπροουζ), Κόρμπος, Μίνγκας (46' Νταλμπεργκ), Λουσέρο, Φαρινόλα, Πετρόπουλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στοίκοβιτς, Πίτσος (17' Σαρρής), Μεχία, Ρέντζας, Αντελέγιε, Κούμπικ (62' Μπουχαλάκης), Κοζορώνης, Μπαντιμπαγκά (69' Γιοβάνοβιτς), Ρομάνο, Χαντί, Διαμαντάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα