Ήταν… Καλλονή και έμεινε!

21:18 6/4/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE - 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. ΚΑΚΟΣ

Μπορεί να έδωσε όλα τα παιχνίδια της σεζόν... εκτός έδρας, μπορεί όταν υπήρχαν εμβόλιμες αγωνιστικές ή ματς κυπέλλου οι ποδοσφαιριστές της να ξεχνούσαν τα σπίτια τους (στη Μυτιλήνη) για... δεκαπενθήμερα, ωστόσο η Καλλονή ολοκλήρωσε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο αυτή

την πρώτη της περιπέτεια στην Σούπερ Λίγκα. Η ΑΕΛΚ κατάφερε να κερδίσει με 2-0 τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ και με αυτό το τρίποντο εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία, με την ελπίδα η νέα σεζόν... να τη βρει στο σπίτι της.

Η ομάδα της Μυτιλήνης μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε: μόλις στο 2', σε σέντρα που έγινε από τα αριστερά, ο Μανούσος με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0. Στο 22΄ο Λεοζίνιο σούταρε αδύναμα με αποτέλεσμα ο Πασχαλάκης να αποκρούσει, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης, σούταρε ψηλά άουτ από καλή θέση. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα ξέσπασμα και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Στο 41΄ ο Τζάνης πέρασε κάθετη στον Ιγκόρ, που απέφυγε τον Ζακουανί, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ, ενώ στο 43΄ο Καθάριος σούταρε από καλή θέση δυνατά, αλλά ο Χογκ τον νίκησε.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε... χαμηλότερες ταχύτητες. Η Καλλονή είχε δύο καλές στιγμές στο 55΄ και το 58΄ με σουτ του Λεοζίνιο και κεφαλιά του Αναστασιάδη, ενώ ο Πανθρακικός απάντησε στο 73', όταν ο Ζδράβος έβγαλε τη σέντρα, ο Ιγκόρ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 82' οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη, όταν ο Μαρσέλο Άλβες έκανε κούρσα και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη, δίνοντας στην ομάδα του το... ιστορικό τρίποντο

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Χογκ, Ζακουάνι, Αναστασιάδης, Φαρία, Χωριανόπουλος (90΄ Ντάμπος), Αλβες, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ποντάνι, Γκαρσία (76΄ Καλτσάς), Περόνε (76΄ Καζάκης).

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλου, Εμποου, Καθάριος, Μακρυδημήτρης, Ντε Σόουζα, Μαμούντ, Χασομέρης (77΄ Μολίνα), Ζδράβος-Ρίζος, Τζάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα