Παρέμεινε στη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ

20:59 6/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 33η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ. Μάνταλος

Μετά από ένα μέτριο ματς ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο και εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (τον απειλέι μόνο ο ΠΑΟ).

Το σκορ

άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Νάχτο έβγαλε για τον Σαλπιγγίδη και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να απαντήσει άμεσα όταν στο 8' ο Παπαδόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Επόμενη αξιόλογη φάση αυτή του 35ου λεπτού όταν ο Σκόνδρας έκανε το σουτ και ο Τσενάμο έδιωξε.

Κακός ο ρυθμός και στο δεύτερο μέρος με την πρώτη φάση να έρχεται στο 57' όταν ο Μπρίτο δοκίμασε το πόδι του και ο Γλύκος έδιωξε σε κόρνερ. Ο Κάτσε στο 74' έκανε το σουτ όμως ο Τσενάμο μπλόκαρε. Δέκα λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ σφράγισε τη νίκη του με τον Νάτχο να γράφει με πλασέ το 2-0.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Ινσαουράλδε, Κατσουράνης (75'Κιτσίου), Σαλπιγγίδης, Βούκιτς (65'Λάζαρ), Βίτορ, Σκόνδρας, Κάτσε, Νάτχο, Λούκας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης (71'Ναπολεόνι), Φωτάκης (46'Μπάλλας), Δημούτσος, Μπρίτο, Καραμάνος, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα