ΒΟΛΕΙ Κυπελλούχος η ΑΕ Καραβά

Επικράτησε της Ανόρθωσης στον μεγάλο τελικό με 3-1 στα σετ

Κυπελλούχος για τρίτη φορά στην ιστορία της στέφθηκε η ΑΕΚ Καραβά. Η ομάδα του Χόρχε Κανεστράτσι επικράτησε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με 3-1 σετ της Ανόρθωσης. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0 στα σετ, βάζοντας τις βάσεις για νίκη,

η ομάδα του Μάριου Κοντού απάντησε στο τρίτο σετ κατακτώντας το με 25-18, αλλά δεν είχε συνέχεια. Η ΑΕΚ Καραβά στο τέταρτο και δραματικό σετ κέρδισε με 25-22 και μαζί το τρόπαιο του κυπέλλου.

Με το τέλος του αγώνα ακολούθησαν πανηγυρισμοί των νικητών, ενώ οι φίλοι της Ανόρθωσης, παρά την απογοήτευση της ήττας, χειροκρότησαν την ομάδα τους. Η «Κυρία» έχασε την ευκαιρία να προσθέσει ακόμα έναν τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη της και συγκεκριμένα τον 17ο. Από την άλλη η ομάδα του Καραβά για Τρίτη φορά βρέθηκε σε τελικό και κατάφερε να τον κερδίσει, όπως είχε κάνει και στις δύο προηγούμενες συμμετοχές της (το 2010 και το 2013).

Τα σετ: 22-25, 23-25, 25-18, 22-25.

Ανόρθωση (Μάριος Κοντός): Κολάς, Σέφερντ, Αγγελόπουλος, Ράμα, Παναγιωτίδης, Γεωργίου (λίμπερο Πλατρίτης) (Χριστοφή, Αδάμου, Κοσιάρης, Χατζηφιλίππου)

ΑΕ Καραβά (Χόρχε Κανεστράτσι): Χουόζας, Μοράλες, Κνέζεβιτς, Παφίτης, Αποστόλου, Ράντιτς (λίμπερο Κ.Χατζηδαμιανού) (Π.Χρυσοστόμου, Γ.Κοντός)

Keywords
Τυχαία Θέματα