Προς στάση εργασίας οδεύουν οι νοσηλευτές

ΤΗΝ εισήγηση της Γραμματείας για στάση εργασίας στις 4 Μαΐου, αν μέχρι τότε δεν υπάρξουν οποιεσδήποτε θετικές εξελίξεις αναφορικά με τα αιτήματα που εγείρει, επικύρωσε σε συνεδρία της την Παρασκευή η Ολομέλεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού ΠΑΣΥΔΥ. Μοναδική διαφοροποίηση που υπήρξε, σε σχέση με την εισήγηση της Γραμματείας του Κλάδου, είναι πως σε περίπτωση που η στάση εργασίας

τελικά πραγματοποιηθεί, αυτή θα είναι τετράωρη και όχι τρίωρη.

Μιλώντας στο Ygeia-News, ο πρόεδρος του Κλάδου, Πρόδρομος Αργυρίδης, επιβεβαίωσε τη σχετική πληροφόρησή μας. «Όντως, η Ολομέλεια του Δ.Σ. του Κλάδου έχει αποδεχτεί την εισήγηση της Γραμματείας, όπως αν μέχρι τις 4 Μαΐου δεν υπάρξει οποιαδήποτε θετική εξέλιξη να προχωρήσουμε σε στάση εργασίας», ανέφερε ο κ. Αργυρίδης. Την ίδια ώρα, όπως υπέδειξε , από τον Κλάδο Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ έχει σταλεί ή θα σταλεί, εντός των αμέσως επόμενων ημερών, επιστολή και στους υπόλοιπους Κλάδους Υγείας της ΠΑΣΥΔΥ για συντονισμό και κοινή πορεία όσον αφορά τη λήψη μέτρων.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής και πέραν κάποιων συναντήσεων που έγιναν σε επίπεδο Κλιμακίου Τμήματος Προσωπικού, δεν υπήρξαν οποιεσδήποτε εξελίξεις που να ικανοποιούν τον Κλάδο και να συνηγορούν προς την κατεύθυνση ακύρωσης της στάσης εργασίας. Συναφώς, και με τα ισχύοντα δεδομένα, η στάση εργασίας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα