Beyond: Two Souls στο PS4

Τα trophies διέρρευσαν! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/8/14] Σύμφωνα με το γαλλικό site Gameblog, η Quantic Dream ετοιμάζει το Beyond: Two Souls στο PS4 με την μορφή "Director's Cut".

Θα περιλαμβάνει τόσο ανανεωμένα γραφικά όσο και κομμένες σκηνές που δεν είδατε στην έκδοση του PS3. Το παιχνίδι θα περιέχει

και το DLC Advanced Experiments, μαζί με ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία, κατά το οποίο θα ελέγχετε την Jodie σε βρεφική ηλικία!

[UPDATE: 2/9/14] Η Trophy list του Beyond: Two Souls για το PS4 διέρρευσε online δείγμα του ότι η Sony ετοιμάζει κάτι, παρότι δεν αναφέρθηκε στο εν λόγω video game στην χθεσινή press conference της στο Τόκιο.

Τα trophies αυτά είναι παρόμοια με τα αντίστοιχα του PS3. Δύο γερμανικές αλυσίδες καταστημάτων δημοσίευσαν το προφίλ του Beyond: Two Souls για το PS4 και στη συνέχεια το απέσυραν, ενώ συν τις άλλοις ένας developer της Quantic Dream δημοσίευσε εικόνες που τον έδειχναν να δουλεύει πάνω σε ένα μοντέλο χειρισμού βασισμένο στο DualShock 4. Όταν τον εντόπισαν από το forum του NeoGAF τότε κατέβασε τις εικόνες αμέσως.

Η Sony δεν έχει ανακοινώσει ακόμη περισσότερες πληροφορίες αλλά μάλλον προσπαθεί έμμεσα να κάνει tease το project της.

Διαβάστε το review του Beyond: Two Souls στο PS3 και αναλυτικά όλες τις τελευταίες ειδήσεις του PS4.

Keywords
Τυχαία Θέματα