Apocalypse Cow

Νέο ελληνικό Platform Shooter στο Steam Greenlight!

Η ελληνική εταιρεία Monsters με έδρα την Αθήνα ετοιμάζει το Platform/Shooter Apocalypse Cow.

Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό -όπως δείχνουν τα πρώτα βίντεο- Platform/Shooter, στο οποίο θα έχετε ως στόχο να "υπερασπιστείτε

τα indie games". Πρωταγωνίστρια είναι η Penny, η οποία θα συνεργάζεται με τον The Kid, με στόχο να πολεμίσουν ορδές από ζόμπι κι άλλους undead εχθρούς, τους οποίους θα σφάζουν ή θα πυροβολούν, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αποφύγουν και παγίδες.

http://www.youtube.com/watch?v=Lkllgs0hQic

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει Single-Player και Co-Op στο ίδιο PC. Η Monsters υπόσχεται gameplay δράση που θα θυμίζει..."διασταύρωση Mario και Metal Slug", καθώς και boss fights. Μέσω των Achievements Θα ξεκλειδώνετε Cosplay skins. Τέλος, θα υπάρχει και μια ικανότητα με τον τίτλο "time bending" η οποία δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Όπως μπορείτε να δείτε στα δύο βίντεο, η Monsters στοχεύει αρκετά στη διασκέδαση, ενώ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο voice acting της Penny!

http://www.youtube.com/watch?v=NucXdSl5GVU

Το Apocalypse Cow δείχνει πολύ φιλόδοξο και έχει μπει στο Stream Greenlight. Χρειάζεται λίγες ακόμη ψήφους για να μπει επομένως κάντε κλικ εδώ κι απλά πατήστε "Ναι" για να το βοηθήσετε να ενταχθεί στο Steam!

Κάντε Like στην Facebook Page της εταιρείας Monsters.

Το Apocalypse Cow θα κυκλοφορήσει τον φετινό Σεπτέμβριο για PC. Μέχρι τότε θα έχει προηγηθεί μία beta έκδοση.

Μπείτε σε αυτό το forum topic για να δείτε τα μέχρι τώρα ελληνικά games και τις ελληνικές εταιρείες ανάπτυξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα