H SEGA ανακοίνωσε το νέο Yakuza!

Η σειρά Yakuza (ιαπωνικός τίτλος «ryu-ga-gotoku»), που φέρει την σφραγίδα της SEGA είναι από τις πιο δημοφιλείς στις τάξεις των gamers τόσο στην Ιαπωνία όσο και στην Ευρώπη και στην Αμερική. Τα έξι συνολικά παιχνίδια/spin-offs της σειράς που έχουν κυκλοφορήσει από το 2005 έως το 2012 (σε PlayStation 2 και PlayStation

3) αποτελούν ένα ακόμη εξαιρετικό δείγμα της δημιουργικότητας των ιαπώνων game developers. Πρόσφατα, η SEGA έκανε χαρούμενους τους fans της σειράς ανακοινώνοντας ένα νέο Yakuza game με τίτλο Yakuza Zero: The Oath’s Place.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η SEGA, το Yakuza Zero θα είναι ένα prequel του πρώτου παιχνιδιού, όπου σε αυτό θα πρωταγωνιστούν οι Kazuma Kiryu και Goro Majima σε νεαρή ηλικία (20 και 24 ετών αντίστοιχα) και αν λίγα πράγματα είναι γνωστά για την υπόθεση του τίτλου, το πιθανότερο είναι να δούμε τα πρώτα βήματα των δύο ηρώων στον κόσμο του εγκλήματος. Το Yakuza Zero πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε PlayStation 3 και PlayStation 4, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν η SEGA σκοπεύει να το κυκλοφορήσει, περάν της Ιαπωνίας που είναι το σίγουρο, στην Αμερική και την Ευρώπη.

H SEGA ανέβασε και το επίσημο site του παιχνιδιού, ενώ σίγουρα περισσότερα για αυτό πρόκειται να μάθουμε στο επερχόμενο Tokyo Game Show. Πάντως, είναι περιττό να πούμε ότι θέλουμε οπωσδήποτε να το δούμε και από τα μέρη μας!

The post H SEGA ανακοίνωσε το νέο Yakuza! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα