Dragon Age Inquisition: Το co-op mode

Παίξτε για πρώτη φορά online με έως και τρεις ακόμα φίλους σας.

Η Bioware ανακοίνωσε μέσω του επίσημου FAQ του παιχνιδιού ότι το Dragon Age: Inquisition θα διαθέτει co-op για τέσσερις παίκτες.

Το συνεργατικό μέρος του παιχνιδιού θα διαθέτει αρχικά 12 χαρακτήρες, τέσσερις για κάθε class

(warrior, rogue και mage), ενώ στην πορεία θα προστεθούν περισσότεροι. Η εταιρεία ανάπτυξης ανέφερε ότι σε αντίθεση με το multiplayer του Mass Effect όπου μπορούσατε να κάνετε grinding για το singleplayer campaign, το αντίστοιχο co-op mode του Inquisition θα αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι. Τα αντικείμενα και τα levels που θα κερδίζετε στο co-op, δε θα μεταφέρονται στο singleplayer campaign.

Δείτε το gameplay βίντεο από το multiplayer παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=JwHyZnTu6oE

Η Bioware δηλώσε ότι: "Παίζοντας στο multiplayer, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πως κάθε class έχει διαφορετικό ρόλο στο πεδίο της μάχης, πως δουλεύουν τα skills τους και πως η σωστή σύσταση της ομάδας σας μπορεί να σας δώσει το πλεονέκτημα ενάντια στους εχθρούς. Το multiplayer του Dragon Age: Inquisition θα προσφέρει γρήγορα matches, όπου θα χρειαστεί να παίξετε με στρατηγική, ενώ ταυτόχρονα θα εκμεταλλεύεται την διαφορετικότητα των classes και τα εκτεταμένα loot και crafting στοιχεία", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Το multiplayer του Dragon Age: Inquisition θα διαθέτει και microtransactions, αλλά η Bioware έσπευσε να καθησυχάσει τους fans του παιχνιδιού αναφέροντας ότι όλα τα αντικείμενα θα είναι προσβάσιμα για αγορά και μέσω του in-game currency.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Dragon Age: Inquisition και όλα όσα έδειξε η EA στην Press Conference της κατά τη διάρκεια της Gamescom 2014.

Το Dragon Age Inquisition θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One, PS3 Και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα