Τα SWAT εισέβαλαν στο σπίτι του ενώ έπαιζε Counter Strike!

Μια φάρσα έβαλε σε μπελάδες έναν live streamer. Δείτε τα πλάνα της εισβολής που μεταδόθηκε live.

Οι φάρσες προς τους live streamers δεν φαίνεται να σταματούν, με τον Jordan "Kootra" Mathewson να είναι το πιο πρόσφατο θύμα. Το περιστατικό συνέβη στο Ντένβερ, την πρωτεύουσα του Κολοράντο της Αμερικής και μεταδόθηκε ζωντανά στο Twitch.

Ο Mathewson, που είναι κάτοχος του The

Creatures, ενός δημοφιλούς καναλιού στο Youtube, δέχθηκε ξαφνική επίσκεψη μιας ομάδας SWAT στο σπίτι του, την ώρα που έκανε live streaming ένα match του Counter Strike. "Δεν είναι καλό αυτό", ακούγεται να λέει ο Jordan βλέποντας τις δυνάμεις των SWAT να μπαίνουν στο σπίτι του. "Ψάχνουν τα δωμάτια του σπιτιού μου, τι στο καλό;", λέει ο άτυχος streamer και τότε οι αστυνομικοί μπαίνουν στο δωμάτιό του και με την απειλή όπλου του ζητάνε να πέσει στο έδαφος και να βάλει τα χέρια πίσω από το κεφάλι του.

Τα πλάνα μεταδόθηκαν ζωντανά, αφού το live streaming δεν διακόπηκε και μπορείτε να δείτε τα συγκεκριμένα πλάνα στο βίντεο παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=Nz8yLIOb2pU

Ο Kootra προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι μάλλον έπεσαν θύματα φάρσας, ενώ του έβαζαν χειροπέδες (τραγική ειρωνία ότι εκείνη ακριβώς την στιγμή ακούστηκε από το Counter Strike το γνωστό "Counter Terrorists win"!). Το κανάλι 7 Νews Denver αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι: "Η αστυνομία δέχθηκε μια ανώνυμη κλήση. Ο άγνωστος άντρας δήλωσε στο τηλέφωνο ότι πυροβόλησε δύο συναδέλφους του και ότι απειλεί πως θα πυροβολήσει και τους ομοίρους που κρατούσε. Απείλησε μάλιστα ότι αν η αστυνομία μπει στο σπίτι του, θα τους σκοτώσει".

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κολοράντο ανέφερε ότι στο σπίτι του Mathewston δεν βρήκαν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι υπήρξαν πυροβολισμοί ή θύματα και αυτοί που έκαναν την φάρσα θα χρειαστεί να πληρώσουν έως και 10.000 δολάρια και υπάρχει η πιθανότητα να περάσουν έως και έναν χρόνο στη φυλακή.

Όπως θα θυμάστε, πρόσφατα είχαν εισβάλει 70 μέλη της SWAT σε σπίτι παίκτη του Call of Duty. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιου είδους φάρσα, καθώς στο παρελθόν έχουν δεχθεί την εισβολή των SWAT στα σπίτια τους αρκετοί live streamers, αλλά και πασίγνωστοι ηθοποιοί και τραγουδιστές, όπως ο Justin Bieber, ο Tom Cruise, η Miley Cyrus και ο Ashton Kutcher.

Keywords
Τυχαία Θέματα