Battlefield 4: Διορθώσεις στα bugs

Οι βελτιώσεις που θα έχει η τελική έκδοση.Λίγες η μέρες μετά το τέλος της beta του πολυαναμενόμενου Battlefield 4 η EA DICE δήλωσε ότι θα συμπεριλάβει αρκετές βελτιώσεις στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.

Όσον αφορά το PC, η εταιρία ανάπτυξης προσπαθεί να επιδιορθώσει το χαμηλό frame rate που υπήρχε στην beta καθώς και την υπερβολική χρήση του επεξεργαστή. Για τις κονσόλες θα προστεθούν περισσότερα μοντέλα χειρισμού. Ένα από αυτά θα είναι το «Legacy» που θα έχει

τον ίδιο χειρισμό με το Battlefield 3. Επιπλέον θα έρθει και μια μικρή βελτίωση στον τρόπο που θα μπορείτε να βρίσκετε τους servers που έχουν αρκετούς παίκτες.

Η σουηδική εταιρία επικεντρώθηκε και στην επιδιόρθωση ενός bug που έκανε τα ασανσέρ να λειτουργούν σαν καταπέλτες. Συγκεκριμένα η DICE δήλωσε ότι ποτέ δεν σχεδίασε τα ασανσέρ να λειτουργούν σαν καταπέλτες κι ότι διόρθωσε το bug που σας εκτόξευε στον αέρα! Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν αισθητά προβλήματα στην beta. Ανυπομονούμε να δούμε αν θα μπορέσει η DICE να λύσει όλα τα θέματα έγκαιρα και να παραδώσει ένα άψογο sequel της γνωστής FPS σειράς.

Για να δείτε ολόκληρη την λίστα με τις επιδιορθώσεις μπορείτε να μεταβείτε στο site της εταιρίας ανάπτυξης. Ακόμα, μπορείτε να διαβάσετε το preview του GameWorld για την beta του Battlefield 4.

Το Battlefield 4 θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360, στις 22 Νοεμβρίου για Xbox One και στις 29 Νοεμβρίου για PS4.

Keywords
Τυχαία Θέματα