Xbox One: Απαγορευση των πραγματικών ονομάτων

Δεν θα μπορείτε να εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας την πρώτη περίοδο κυκλοφορίας της κονσόλας.

H Microsoft ανακοίνωσε ότι κατά το λανσάρισμα του Xbox One οι χρήστες του Xbox Live δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πραγματικό τους όνομα αντί του Gamertag.

Παρότι η αμερικάνικη εταιρεία

είχε δηλώσει παλιότερα ότι θα χρησιμοποιούνταν και τα πραγματικά ονόματα, εντούτοις αρκέστηκε πλέον στο να πει ότι η δυνατότητα αυτή εξακολουθεί να είναι στα σχέδιά της, απλά κατά την κυκλοφορία του Xbox One θα πρέπει να συνεχίζετε να αναζητείτε τους φίλους σας με το Gamertag τους. Στη συνέχεια η Microsoft εξήγησε ότι οι developers της έπρεπε να επικεντρωθούν σε πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της κονσόλας, προκειμένου να μας παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία πριν το λανσάρισμά της.

Φυσικά τονίζουμε ότι δεν θα είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσετε το πραγματικό σας όνομα όταν η δυνατότητα αυτή ενεργοποιηθεί. Ουσιαστικά, το χαρακτηριστικό αυτό είναι μια πρωτοβουλία της Microsoft για να κάνει πιο φιλικό το online mode. Πάντως η αναζήτηση φίλων με τον παραδοσιακό τρόπο γενικά δεν δημιουργεί προβλήματα και μπορούμε να κάνουμε υπομονή μέχρι να μπορέσει η Microsoft να προσθέσει την δυνατότητα αυτή που υποσχέθηκε.

Το Xbox One θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα θα έρθει το 2014, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα