Battlefield 4: Ιnstall 14.4GB στο Xbox 360

Για να έχετε μια όσο το δυνατόν "καλύτερη εμπειρία" σύμφωνα με την Electronic Arts.

Οι χρήστες του Xbox 360 όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να κάνουν...χώρο στον σκληρό τους δίσκο αν θέλουν να απολαύσουν το Battlefield 4. Σύμφωνα με την Electronic Arts το επερχόμενο FPS απαιτεί στην κονσόλα της Microsoft

ένα υποχρεωτικό install 2GB ανεξάρτητα το ποιο “δισκάκι” τοποθετήσετε, είτε το single-player, είτε το multiplayer. Επιπλέον, προαιρετικά μπορείτε να εγκαταστήσετε 6.6GB δεδομένων για το multiplayer disk και άλλα 5.8GB για το single-player.

Η Electronic Arts δήλωσε χαρακτηριστικά: "Πέρα από το περιεχόμενο που πρέπει να γίνει υποχρεωτικά install, σε κάθε δισκάκι υπάρχει επιπλέον περιεχόμενο για να εγκαταστήσετε στον σκληρό δίσκο σας. Σας προτείνουμε λοιπόν να προβείτε και στα προαιρετικά installs για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με το Battlefield 4."

{youtube}ESjRKF_koXs|500|300{/youtube}

Να θυμίσουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο Medal of Honor: Warfighter όπου είχατε την δυνατότητα να εγκαταστήσετε 13.9GB δεδομένων συμπεριλαμβανομένου και του HD textures pack. Παρόλα αυτά στο τεχνικό κομμάτι η έκδοση για την κονσόλα της Microsoft υστερούσε σε σχέση με τις PC και PS3 εκδόσεις, ενώ κάτι αντίστοιχο παρατηρήσαμε και στην beta έκδοση του Battlefield 4.

Το Battlefield 4 θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360, στις 22 Νοεμβρίου για Xbox One και στις 29 Νοεμβρίου για PS4.

Για να διαβάσετε το preview της beta του Battlefield 4 από το GameWorld κάντε κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα