Διαγωνισμός: 20 Football Manager 2014 beta keys

Παίξτε το FM 2014 δύο εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει!

Στο GameWorld οι διαγωνισμοί για τα beta keys δεν σταματούν. Μετά το παραλήρημα του Hearthstone όπου έχουμε μοιράσει 80 beta keys μέχρι σήμερα και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουμε και άλλα στο μέλλον, έρχεται η σειρά των οπαδών της στρογγυλής θεάς να παίξουν Football Manager 2014.

Το GameWorld σε συνεργασία με την Zegetron

σας προσφέρει 20 beta keys για το Football Manager 2014. Για την ακρίβεια 10+10. Μπορείτε να κερδίσετε 1-2 beta keys ο καθένας με τον εξής απλό τρόπο. 10 θα δοθούν μέσω του site και 10 στην εκπομπή Users.

Όροι του διαγωνισμού:
1)Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν μόνο τα μέλη του GameWorld που είναι level 5 και άνω. Αυτό γίνεται αφενός μεν για να αποφύγουμε την συμμετοχή πολλαπλών λογαριασμών από κάθε μέλος, αφετέρου για να διασφαλίσουμε ότι τα beta keys θα ληφθούν από τους μόνιμους αναγνώστες μας. Σχόλια τα οποία θα προέρχονται από αναγνώστες που δεν είναι level 5 θα διαγράφονται.
2)Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μπείτε στην ομάδα του Football Manager 2014 και αφήστε εκεί ότι σχόλιο θέλετε για να μπείτε στην κλήρωση. Θα δοθούν 10 keys σε κλήρωση που θα γίνει αύριο το απόγευμα (λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής Users στις 19:00).
3)Αν δεν είστε level 5 μπορείτε να κάνετε level up, υπό την προϋπόθεση ότι θα τηρείτε αυστηρά τους όρους χρήσης του site, διαφορετικά θα υπάρξει αποκλεισμός απ' το διαγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα User levels, καθώς και τους τρόπους απόκτησης πόντων εμπειρίας (xp), διαβάστε αυτό το άρθρο.
4)Άλλα 10 beta keys θα δοθούν μέσω της εκπομπής Users από αύριο στις 19:00. Συντονιστείτε για να μάθετε πως θα τα κερδίσετε. Η διαδικασία θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της εκπομπής.
5)Όλοι οι αναγνώστες του GameWorld έχετε δικαίωμα να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό και με τους δύο τρόπους, τόσο μέσω site όσο και μέσω ραδιοφώνου.

Διαδικασία συμμετοχής
Α τρόπος: Μπείτε στην ομάδα του Football Manager 2014 και αφήστε ότι σχόλιο επιθυμείτε για να μπείτε στην κλήρωση για 10 beta keys.
Β τρόπος: Συντονιστείτε στην εκπομπή Users από αύριο Πέμπτη για άλλα 10 beta keys.

Πως ενεργοποιείτε τα beta keys
Τα beta keys ενεργοποιούνται μέσω Steam από το μενού "Games/Activate a product on Steam". Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Steam.

Όσοι κερδίσετε στο διαγωνισμό μην ξεχάσετε να μας πείτε την άποψή σας για το Football Manager 2014 στο σχετικό topic στο forum του GameWorld.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα