Ξεκίνησε η ανάπτυξη για το Sequel του Death Stranding

Σύμφωνα με τον γνωστό ηθοποιό Norman Reedus, η Kojima Productions έχει ξεκινήσει ήδη να εργάζεται επάνω στην ανάπτυξη για το sequel του Death Stranding.

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με την καριέρα του και συγκεκριμένα επάνω στο Death Stranding, παραχωρώντας συνέντευξη στο Leo Edit, ο ηθοποιός που υποδύεται τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, αναφέρει: “Ξεκινήσαμε μόλις

το δεύτερο. Ο Guillermo Del Toro, ο οποίος μού έδωσε την πρώτη μου ταινία, με κάλεσε στο τηλέφωνο και μού είπε: Υπάρχει, ένας τύπος ονόματι Hideo Kojima, πρόκειται να σε καλέσει, απλά πες ναι.”

Εν συνεχεία, ο Reedus αναφέρθηκε στην απαιτητικότητα του motion capture, λέγοντας πως το εν λόγω κομμάτι από την ανάπτυξη του πρώτου παιχνιδιού διήρκησε 2-3 χρόνια. Ο Kojima και η ομάδα του έμειναν πλήρως ευχαριστημένοι με την πορεία του στην αγορά και στις τελετές απονομής βραβείων, καθώς εξελίχθηκε σε κάτι πραγματικά μεγαλειώδες, σύμφωνα με τον ίδιο, και έτσι προχώρησαν στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα περαιτέρω γνωστό για το επερχόμενο sequel του Death Stranding, καθώς αναμένουμε σύντομα και την επίσημη ανακοίνωση από την Kojima Productions.

Το Death Stranding κυκλοφορεί σε PS4 και PC, ενώ μέσω της Death Stranding: Director’s Cut έκανε τη μετάβασή και σε PS5.

The post Ξεκίνησε η ανάπτυξη για το Sequel του Death Stranding appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα