Ανακοινώθηκε το WRC Generations

Οι Nacon και KT Racing ανακοίνωσαν το WRC Generations, το επίσημο παιχνίδι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Rally της FIA, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, αποτελώντας το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας επτά ετών με θρυλικούς οδηγούς ράλι, για μια “αυθεντική και ολοκληρωμένη” προσομοίωση, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να οδηγήσουν πανίσχυρα αυτοκίνητα στα πιο διάσημα ράλι όλων των εποχών.

Εκτός από την παρουσίαση υβριδικών αυτοκινήτων -των οποίων η μίξη

του ηλεκτροκινητήρα και των κινητήρων εσωτερικής καύσης θα δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να βιώσουν ολοκαίνουργιες εμπειρίες οδήγησης, τόσο από την άποψη των physics της οδήγησης όσο και μέσω ενός πλήρως αναθεωρημένου σχεδιασμού ήχου- το WRC Generations θα διαθέτει επίσης οχήματα από προηγούμενους WRC τίτλους, «πιο αυθεντικά από ποτέ». Θα συμπεριληφθούν συνολικά 37 θρυλικά αυτοκίνητα, με “προσεκτικά αναδημιουργημένα” μηχανικά χαρακτηριστικά.

Δεκατρείς αγώνες rally από την season του 2022 θα συμπεριληφθούν, μαζί με εννέα επιπλέον τοποθεσίες και 165 ειδικές διαδρομές. Επίσης θα έχουμε την εμφάνιση της ολοκαίνουργιας χιονισμένης σουηδικής διαδρομής, καθώς επίσης και πολλαπλά modes στα οποία περιλαμβάνονται τα Career και League modes με καθημερινά και εβδομαδιαία challenges. Θα έχουμε την επιστροφή του συστήματος Teams, που θα μας επιτρέπει να γίνουμε μέλη μιας ομάδας ή να δημιουργήσουμε τη δική μας.

Τέλος, θα υπάρχει επίσης ένας Livery editor και ένα Co-driver mode, με online και τοπική split-screen υποστήριξη.

Το WRC Generations θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 13 Οκτωβρίου 2022, με τις εκδόσεις των Nintendo Switch και PC να έρχονται σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

The post Ανακοινώθηκε το WRC Generations appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα