Story trailer για το Steelrising της Spiders

Η Nacon κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το επερχόμενο action-RPG της Spiders, Steelrising, αποκαλύπτοντας περισσότερα για την ιστορία και τους χαρακτήρες αυτής της steampunk εκδοχής της Γαλλικής Επανάστασης.

Με τον βασιλιά Λουδοβίκο XVI να έχει τρελαθεί και να έχει προχωρήσει στην δημιουργία ενός στρατού από automatons για να καταστείλει τον λαό της Γαλλίας, εναπόκειται στην Aegis, ένα νέο automaton με ικανότητα ομιλίας, να διαπράξει “προδοσία προς το στέμμα” και να φέρει

την επανάσταση στη Γαλλία. Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής μας με τον τίτλο θα συναντήσουμε πολλούς “ανθρώπινους” επαναστάτες, μερικοί από τους οποίους θα μας εμπιστευτούν και άλλοι που απλώς θα μας δουν ως άλλη μια από τις απερίσκεπτες φονικές μηχανές του Βασιλιά.

Ως Aegis, θα μπορούμε να προσαρμόσουμε τον εαυτό μας για να γίνουμε ένας δυνατός πολεμιστής, ένας θανατηφόρος χορευτής ή ένας βιρτουόζος χρήστης των elemental arts, ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού που προτιμάμε. Σε όλο το παιχνίδι θα βρεθούμε να εξερευνούμε τους δρόμους, τις στέγες, τις γειτονιές και τα κάστρα του Παρισιού και θα ανακαλύπτουμε κρυμμένα μυστικά στην πορεία.

Μπορείτε να δείτε το story trailer του Steelrising παρακάτω.

Το Steelrising έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC στις 8 Σεπτεμβρίου 2022.

The post Story trailer για το Steelrising της Spiders appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα