Το multiplayer του Call of Duty: Vanguard είναι για λίγες μέρες ανοιχτό σε όλους

Για δεύτερη φορά η Activision δίνει σε όλους του παίκτες πρόσβαση στο multiplayer κομμάτι του Call of Duty: Vanguard. Η εταιρεία είχε κάνει την ίδια κίνηση για δύο εβδομάδες και πάλι μέσα στην άνοιξη του τρέχοντος έτους, από τις 30 Μαρτίου μέχρι τις 13 Απριλίου. Αυτή τη φορά οι μέρες είναι πιο λίγες και όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει το multiplayer του τίτλου

από τις 19 μέχρι τις 24 Μαΐου

Για να το γιορτάσει αυτό, το Call of Duty δημοσίευσε ένα tweet στον επίσημο λογαριασμό του, που μας πληροφορεί ότι μέχρι τις 24 του μήνα όλα τα XPs που θα λάβουμε, τόσο για το Vanguard όσο και για το Warzone, θα είναι διπλά.

Enjoy the gift that keeps on doubling!

Max 2XP is live in #Vanguard & #Warzone till May 24th pic.twitter.com/q8bRaEhW5u

Call of Duty (@CallofDuty) May 18, 2022

Παράλληλα στο Warzone τρέχει και ένα event μέχρι τις 25 Μαΐου, με την ονομασία Operation Monarch. Μαζί με αυτό ένας καινούργιος χάρτης θα εισαχθεί στο Vanguard, ο οποίος αντλεί έμπνευση από τα γυρίσματα των ταινιών των δύο kaiju (Godzilla και Kong) και ακούει στο όνομα “Mayhem”. 

Το Call of Duty: Vanguard αλλά και το Warzone υπάρχουν σε όλες τις πλατφόρμες, πλην του Nintendo Switch. Το review μας για το Vanguard μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

The post Το multiplayer του Call of Duty: Vanguard είναι για λίγες μέρες ανοιχτό σε όλους appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα