Νεότερα για την Season 1 του Battlefield 2042

Μέσα από ένα εκτενές blog post η DICE ενημέρωσε τόσο για την έκδοση του νεότερου update του τελευταίου πολύπαθου τίτλου της σειράς, το Battlefield 2042 όσο όμως και για την ημερομηνία έναρξης της Season 1 του τίτλου των EA και DICE.

Έτσι, στις 19 Μαΐου 2022 θα κυκλοφορήσει

το update 4.1 του Battlefield 2042, το οποίο και θα φέρει αρκετές αλλαγές και βελτιώσεις στον τίτλο. Αναλυτικότερα, οι κυριότερες αλλαγές του τίτλου είναι:

Update 4.1 for #Battlefield2042 goes live across all platforms tomorrow (19/5) at 08:00 UTC

It's a zero-downtime update so you'll be good to jump in and play once you have it downloaded

Update Notes: https://t.co/t75GIOLdTS pic.twitter.com/95Dore6tEG

Battlefield Direct Communication (@BattlefieldComm) May 18, 2022Η μείωση της γενικής ζημιάς που προκαλεί το SG-36 Sentry Gun, το οποίο χρησιμοποιεί ο operator Boris.Ο operator Angel δε μπορεί πλέον να μοιράζει Armor Plates μέσω του Supply Bag που έχει ως gadget. Οι Stock εκδόσεις των αρχικών όπλων πλέον έχουν βελτιωμένο recoil. Για να αντισταθμιστεί αυτή η αλλαγή, μειώθηκε ελαφρώς η βελτίωση που προσφέρουν στο recoil των όπλων τα διάφορα attachments που μπορούν να προστεθούν σε αυτά. Ανανεώθηκαν οι playlists του All-Out Warfare mode του παιχνιδιού με νέες playlist, ενώ αφαιρέθηκε το mode Breakthrough με τους 128 παίκτες τόσο από τις εκδόσεις των Xbox Series X|S και PlayStation 5 όσο και από την έκδοση για PC.

Στην νέα ανακοίνωση, επιβεβαιώθηκε πως η Season 1 του Battlefield 2042 είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει μαζί με το επόμενο update του τίτλου στις αρχές του Ιουνίου του 2022. Περισσότερες πληροφορίες για την έναρξη της Season 1 θα δοθούν σύντομα στο κοινό.

Υπενθυμίζουμε πως ο αρχικός προγραμματισμός της DICE ήταν η Season 1 να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022, ωστόσο αυτή η κυκλοφορία αναβλήθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Φήμες θέλουν μαζί με την νέα season να προστίθεται και νέο περιεχόμενο στον τίτλο, με την προσθήκη ενός χάρτη με το όνομα Exposure, νέους operators, όπλα καθώς και ένα Battle Pass με διάφορα skins για το Battlefield 2024. Ο αρχικός σχεδιασμός των EA και DICE ήταν να κυκλοφορήσουν τουλάχιστον τέσσερις season κατά τη διάρκεια του year one του τίτλου τους.

The post Νεότερα για την Season 1 του Battlefield 2042 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα